Electrolux EES42210L, model incorporabil pt 9 seturi

Electrolux EES42210L e un aparat util unei familii de 3 persoane întrucât poate spăla vase fără probleme pentru aceștia.
Având o capacitate de 9 seturi are niște dimensiuni mai compacte de 82x25x55 îxlxa cm. Din această cauză am putea spune că e un model slim.

Modelul de față vina la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea că e complet incorporabil și că panoul de comandă are o poziționare standard pentru acest tip de aparate.

Motive pro și contra

Modelul EES42210L de la Electrolux vine cu multiple lucruri utile, iar acest lucru poate fi văzut în rândurile care urmează:

  • Capacitatea e una medie de 9 seturi care facilitează spălarea vaselor pentru 3-4 persoane.
  • Vine cu un panou de comandă ușor de folosit, fiind de tip electronic.
  • Starea spălării e una afișată prin intermediul unei proiectări pe podea, lucru numit „Beam on Floor”.
  • Uscarea e una eficientă mulțumită facilității AirDry care presupunere deschiderii ușii la sfârșitul spălării.
  • Spălarea vaselor e perfectă datorită brațului cu rotație dublă, lucru numit SatelliteClean.
  • Nu mai trebuie să vă bateți capul cu alegerea programelor deoarece are QuickSelect, adică o modalitate ușoară de selectare în a porni un program personalizat.
  • Eficiența energetică e una superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 70 kWh la 100 spălări.
  • Costul de achiziție e unul ușor mare, dar reflectă dotările cu care vine aparatul.

Per ansamblu, acest model slim din gama SatelliteClean e pentru acele persoane care vor un aparat cu care să aibă vase spălate eficient din toate punctele de vedere.
Nu doar că vine de la un producător de top, dar e oferită garanție 10 ani pe motor și 5 ani pe aparat. Pentru a beneficia de cei 5 ani trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Dacă vă interesează o alternativă cu capacitate mai mare atunci recomand modele precum AEG FSE74617P și Electrolux EEM43211L. AEG aparține de Electrolux.

Te-ar mai putea interesa