AEG FSE74617P, model incorporabil cu AirDry

AEG FSE74617P e un aparat care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie deoarece e vorba despre o mașină de spălat vase încorporabilă.
În rândurile care urmează am să evidențiez principalele motive pentru care merită achiziționat aparatul de față, pe lângă faptul că vine de la un producător german.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic care se prezintă bine vizual, dar și dpdv al funcțiilor oferite.

Motive pro și contra

Mașina AEG FSE74617P e una cu o eficiență energetică bună, adică are clasa C cu un consum de 74 kWh la 100 spălări.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să știți că nu e deloc zgomotos, nivelul de zgomot fiind de 42 decibeli.

  • Are indicator care ne arată starea spălării, acest lucru poartă numele de „Fascicul pe podea”.
  • Nu trebuie să vă preocupați prea mult cu alegerea programelor deoarece are Quickselect.
  • Are braț SatelliteClean care oferă o curățare de 3 ori mai bună decât în mod standard.
  • Uscarea e și ea una foarte bună, fiind vorba despre deschidere automată la sfârșitul programului. Acest lucru e numit AirDry.
  • E oferită gratuit o garanție de 5 ani, dar trebuie să înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Iar motorul e unul cu garanție 10 ani deoarece e unul de tip Inverter.
  • Costul de achiziție e unul ușor mai mare decât în cazul altor modele, dar reflectă dotările și că vine de la AEG. Acest producător e unul deținut de Electrolux, adică de numărul 2 la nivel mondial.

Per ansamblu, acest model e unul pentru cei ce doresc mai mult și nu le este frică să investească. Un astfel de aparat e de îndelungă folosință, iar pe parcursul utilizării o să vedeți utilitatea lui și că economisiți foarte multe resurse (timp, apă, curent).