Electrolux EEM43211L review 

Electrolux EEM43211L e mașina de spălat vase pentru persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu electrocasnice încorporabile, dar care să nu ocupe prea mult loc.E un model cu capacitate de 10 seturi și e considerată ca fiind slim (dimensiunile acestuia fiind de 82x45x55 îxlxa cm).

Mașina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic de la producătorul numărul 2 din lume. Când ne uităm la preț trebuie să ținem cont și de faptul că aparatul vine cu o eficiență energetică deosebită, adică clasa E cu un consum de 75 kWh per 100 spălări.

Electrolux EEM43211L review

Aparatul vine cu o fiabilitate foarte bună, aceasta fiind dată de garanția standard 10 ani pe motor și 5 ani pe produs (prin Confort Max care presupune că trebuie să înregistrați aparatul la producător pe site pentru a beneficia de 5 ani, față de 2 cât e standardul).

Comparativ cu alte modele, aceasta spală de 3 ori mai bine întrucât are SatelliteClean. Acesta e un braț cu rotație dublă care ajunge peste tot.
Dacă nu știi ce program să alegi atunci ai la dispoziție QuickSelect care e o modalitate simplă de pornire a programelor personalizate.

Uscarea vaselor se face cu ajutorul AirDry. Aceasta e o tehnologie care se folosește de aerul natural.

Dacă vă întrebați cu ce programe vine acest model atunci trebuie știut că are multiple programe, printre care cele mai importante fiind cel rapid (Quick 30 minute), 60 minute, Auto Sense, Eco și programul „Curățare mașină”.

Pro

  • Vine cu o multitudine de programe rapide, printre care și cel rapid de 30 min.
  • Eficiența energetică e foarte bună deoarece are clasa E cu un consum aproximativ de 0,75 kWh per ciclu.
  • Nivelul de zgomot e scăzut, fiind vorba despre 44 decibeli.
  • Pentru uscare se folosește de aer natural prin tehnologia AirDry.
  • Proiectează semnal luminos pe podea pentru a știi cât mai are de spălat, iar pentru avertizare final are semnal sonor.
  • Dispune de funcție oprire automată, fiind vorba despre o funcție utilă pentru economisire resurse.
  • E un model compact, lățimea sa fiind de 45 centimetri.

Contra

  • Costul de achiziție e ușor mare.
  • Nu beneficiază de facilități smart, adică de a controla aparatul de pe un telefon mobil.

Verdict

Mașina de spălat vase Electrolux EEM43211L se adresează celora interesați de aparatură premium de la un producător respectabil. Acest lucru se traduce în faptul că beneficiem de un aparat care o să ne țină mult și care e ușor de folosit.
Dacă vă interesează alternative atunci aici găsiți câtva modele slim, precum modelul EES42210L.

Te-ar mai putea interesa