Dell Inspiron 5510, laptop pentru sarcini solicitante

Laptopul Dell Inspiron 5510 e pentru cei interesați de ceva calitativ de la un producător serios. E un model performant prezent în două variante, acestea fiind G15 (pentru jocuri) și Inspiron 15 (pentru sarcini business).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea modelul G15, adică cel de gaming.

Păreri pro și contra

Modelul Dell Inspiron 5510 e unul care excelează la mai multe capitole și am să enumăr mai jos ceea ce contează cu adevărat:
– Vine cu ecran de 15 inci a cărui rezoluție e FGD, iar panoul e unul caracteristic laptopurilor Dell, adică WVA. Modelul G15 are și rată de reîmprospătare de 12Hz.
– Are tastatură iluminată așa încât să putem vedea mai bine ce tastăm pe timp de noapte.
– Varianta Inspiron 15 are greutate redusă de 1,63kg așa încât putem scrie că stă bine pe partea de portabilitate. Acest lucru trebuie datorat faptului că are carcasă din aluminiu.
– Modelul de jocuri are placă video cu memorie dedicată, adică GTX 1650 cu 4GB memorie video.
– Memoria e una suficientă de 8GB RAM, iar stocarea e pe SSD de 256 GB. Dacă vreți mai multă stocare atunci se poate atașa un hard extern. În privința memoriei RAM se mai poate adăuga la varianta G15 deoarece mai are un slot liber.
– La ambele variante e procesor i5 cu patru nuclee, însă modelul business are procesor mai puternic. i5-11300H scoate 11413 puncte, iar i5-10200H scoate 8482 puncte.

Per ansamblu, acest model e unul pentru cei interesați de un desktop replacement ori ceva performant de la un brand serios. Întotdeauna am fost plăcut impresionat de calitatea produselor Dell. Se vede că sunt americani.
În cazul în care vreți o alternativă cu AMD atunci recomand modelul 5505, iar dacă vreți ceva mai performant atunci recomand modelul 5500.

Te-ar mai putea interesa