Dell Inspiron 5500, vezi aici de ce să-l alegi

Dacă ești interesat de un laptop de jocuri atunci îți recomand un Dell Inspiron 5500 G5. Acesta se diferențiază de alte modele printr-o construcție special realizată pentru jocuri. E disponibil în mai multe configurații în funcție de bugetul de care dispuneți.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Din imagine se poate vedea că e un model de culoare gri închis și cu aspect premium. producătorul precizează că e o culoare „interstellar dark”.


Avantaje și dezavantaje

Modelul Dell Inspiron 5500 vine cu toate dotările de care ar avea nevoie un gamer ori o persoană în căutarea unui înlocuitor desktop.
Cele mai importante avantaje care te-ar interesa la acest model ar fi următoarele:
– Procesorul de generație nouă pe arhitectură Comet Lake. Vine cu procesoare Intel i5 quad sau i7 six core.
– Placa video performantă. E vorba de modele GTX sau RTX în funcție de bugetul fiecăruia.
– Stocarea e pe SSD încăpător. O astfel de componentă asigură un timp de răspuns scăzut și durabilitate. Un Solid State e mult mai durabil decât un HDD (o spun din experiență cât și din datele găsite pe Internet).
– Vine cu sistem de operare preinstalat așa încât să-l puteți folosi din prima. Dar e vorba despre Ubuntu.
– Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD și panel WVA. Un alt lucru care trebuie apreciat la ecran e că are rată de reîmprospătare de 120Hz.
– Portabilitatea e una bună deoarece are 1,8kg.

Era bine dacă ar fi avut instalat Windows, dar nu vă oprește nimeni să instalați de pe un stick USB 3.0.

Acesta e un laptop pentru cei pasionați de jocuri sau care vor un laptop performant. Ca alternativă recomand modelul cu AMD care îl găsiți aici.

Te-ar mai putea interesa