Dell Inspiron 5505, laptop de gaming cu Ryzen

Dell Inspiron 5505 G5 e un laptop al anului acesta care se adresează celora care vor un model pentru jocuri ori sarcini solicitante. Față de alte modele de Inspiron acesta se remarcă cu un procesor Ryzen 5 sau 7 și placă video Radeon RX 5600M.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al construcției. Din imaginea de alături se poate observa că arată precum restul modelelor de Inspiron.


Păreri pro și contra

Modelul Dell Inspiron 5505 e unul care se evidențiază cu mai multe lucruri, iar cele mai importante ar fi:
– Procesorul foarte rapid tip Ryzen 5 4600H (six core) sau 7 4800H (octa core).
– Ecranul LED cu rezoluție FHD și rată de reîmprospătare superioară (120 Hz sau 144 Hz) și panou WVA (wide-viewing angle).
– Placa video cu memorie dedicată care se va descurca de minune în jocuri. vorba despre modelul RX 5600M cu 6GB memorie video.
– Memoria suficientă, atât RAM cât și stocarea (care e de tip Solid State Drive).
– Multitudinea de opțiune pe partea de porturi și conectivitate precum: 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, card reader, wireless ax și bluetooth.
– Prezența sistemului de operare Windows 10 în varianta Home.
– Ergonomia e una bună deoarece are ecran clar cu strat anti-reflex și tastatură iluminată.
– Stă bine și pe partea de siguranță întrucât are cititor de amprente (în funcție de model).

Portabilitatea e una decentă, fiind vorba despre o greutate de 2,3-2,5kg. Putea să fie mai bună, dar trebuie ținut cont și de faptul că e un desktop replacement.

Per ansamblu acest model e unul pe care-l recomand celora care vor un aparat pentru acasă cu ajutorul căruia să beneficieze de divertisment. mai exact să te poți juca jocuri de generație nouă, să te uiți la filme

Te-ar mai putea interesa