Daewoo DWBIO-8108IX, review cuptor 80 litri

Daewoo DWBIO-8108IX este un cuptor incorporabil cu o capacitate de 80 de L și cu 8 funcții. în acest fel putem spune că este un aparat cu capacitatea mai mare decât modele smart de la AEG sau Electrolux. Pe lângă faptul că are o capacitate mare, panoul de comandă e unul minimal formată din trei butoane.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi » Și pe acești bani primim un aparat de la un producător premium din Coreea de Sud. Din imaginea de alături se poate vedea că panourile doar slim ci e de culoare inox.

Păreri pro și contra

Modelul Daewoo DWBIO-8108IX vine cu o multitudine de facilități utile, iar cele care sunt mai important le voi menționa în rândurile care urmează.
Auto curățarea și una catalitică, adică grăsimea de pe pereții aparatului e una transformată în cenușă.
Pentru diferite aparate făcută la grătar ( precum puiul) îți vine în ajutor grillul. 
Poți avea un control precis asupra timpului de gătire cu ajutorul timer-ului. Poate fi selectat un interval de la 10 la 90 de minute.
Panoul de comandă e unul mecanic reprezentat de cele trei butoane rotative.
Dimensiunile sunt unele normale de 60x60x57 îxlxa cm, iar greutatea e de 33 kg. Pentru dimensiunile exacte recomand să vă uitați pe schița de montaj.

Din păcate nu este un aparat smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva de genul. Nu are nici sondă, lucru care îl întâlnim la modele mai scumpe.

Per ansamblu, acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru acele persoane interesate de ceva simplu în utilizare și cu funcții de bază. Printre aceste funcții de bază aș enumera grill, coacere și rumenire

Te-ar mai putea interesa