CHiQ H7A, televizor în multiple configurații

Televizorul CHiQ H7A este disponibil în multiple configurații așa încât fiecare să poată alege un model în funcție de buget.
În esență sunt variate Full HD și UHD cu diverse mărimi ale diagonalei.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor modern cu software smart și suport pentru diverse aplicații.

Păreri pro și contra

Modelul de față e unul versatil din punct de vedere al configurațiilor așa încât fiecare să poată alege un model în funcție de cât își permite sau cât are nevoie. Are mai multe lucruri care te-ar face să-l cumperi, iar cele mai importante ar fi următoarele:

  • E disponibil în două variante a rezoluției, adică FHD și 4K. Acestea la rândul lor sunt disponibile în două variante de diagonală (fiecare): modelul Full HD (L40H7A, L32H7A), Ultra HD (U43H7A și U50H7A).
  • Consumul energetic e unul deloc mare deoarece televizorul are clasa G de eficiență energetică.
  • Are sistem de operare Android și Chromecast incorporat.
  • Hardware-ul e unul foarte bun deoarece are procesor quad core și 8GB capacitate de stocare.
  • Tunerul digital integrat e unul foarte bun, fiind unul de tip DVB C/S2/T2. În acest fel o să puteți vedea posturi TV din multiple surse.
  • Conectivitatea e una la superlativ întrucât e una care se remarcă prin prezența HDMI, USB, wireless, bluetooth și a altor porturi.
  • Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport Vesa 200×200 precum acest model A+.

Spre deosebire de modele precum L32H7N acest aparat are sistem Android, iar acest lucru înseamnă că aplicații care le aveți pe telefon ar putea fi instalate și pe televizor. Are Google Play, deci nu mai avem sistemul de aplicații netrage care e prezent și pe modelul U43H7L.

Per ansamblu, acest model se adresează celora care vor un aparat ușor de utilizat și cu multă tehnologie utilă care permite vizionarea conținutului din mai multe surse.

Te-ar mai putea interesa