CHiQ H7N, păreri despre L40H7N și L32H7N

CHiQ H7N e un model de televizor smart disponibil în diagonale de 80 (L32H7N) și 101 centimetri (L40H7N). Am mai scris despre televizoare CHiQ (modelul U43H7L), iar acestea sunt unele la un cost bun și cu multiple dotări utile. Puteți vedea aici o comparație între modelul FHD și cel UHD. De la început trebuie să scriu că modelul de față are un ecran cu rezoluție FHD așa încât raportul preț dotări e unul mai bun.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care arată bine și vine cu multă tehnologie utilă. Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat e unul care are un design normal și că nu se evidențiază cu nimic special pe partea aceasta.

Păreri pro și contra

Modelul H7N e disponibil în două variante de diagonală, iar acestea sunt L32H7N și L40H7N, precum am scris mai sus. În felul acesta puteți alege mai bine varianta care să se potrivească în camera dvs.
Lucrurile cu care se evidențiază acest model ar fi următoarele:

  • Are un sistem de operare avansat cu suport pentru aplicații populare precum Youtube și Netflix. E vorba despre sistemul „netrage” de aplicații care se laudă că e prezent pe televizoarele a mai multor producători.
  • Stă vine pe partea de porturi deoarece are 3 HDMI, 2 USB, wireless și bluetooth.
  • Tunerul integrat e unul DVB C/T2/S2.
  • Procesorul e unul quad core așa încât totul să ruleze cât mai fluent.
  • Poate fi montat pe un perete cu un sport precum acest A+ SP44T.

Singurul dezavantaj, pe lângă faptul că nu are sistem Android, ar fi că rezoluția ecranului nu e una 4K. Dar, de la distanță oricum nu se va vedea diferența.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor să vadă conținut de calitate superioară din orice sursă posibilă.

Te-ar mai putea interesa