Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S, păreri mașină slim

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S e o mașină de spălat rufe pentru o familie de 3-4 persoane. Aceasta face parte din noua gamă de mașini, având un design specific.
Aparatul vine cu o mulțime de dotări utile, printre acestea fiind suport pentru aplicația hOn, eficiența A și motorul tip inverter.

Mașina de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată extrem de bine și care vine cu dotări caracteristice producătorului Candy.
Din poza de alături se poate observa că are o ușă de culoare închistă care e poziționată mai sus. Poziționarea aceasta are rol de a face mai ușoară manevrarea rufelor.

Păreri pro și contra

Modelul Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este potrivit pentru o familie de 3-4 persoane datorită capacității de 7 kilograme. În felul acesta s-a obținut și un aparat compact (care ocupă puțin loc). Dimensiunile acestui model sunt de 45x60x85 axlxî cm.
Aparatul e unul cu o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 45 kWh la 100 spălări.
Controlul aparatului poate fi realizat de la panoul de comandă, dar și de pe aplicația hOn. Această aplicație e una caracteristică aparatelor Haier.
Unul din lucrurile caracteristice Candy e multitudinea de programe rapide. Din această cauză aparatul acesta are în denumire mențiunea RapidO. Mai exact, aparatul aceasta are 3 programe rapide de 14, 30 și 44 minute.
Mai nou, producătorii de electrocasnice oferă o garanție îndelungată. În cazul acestui model avem garanție de 5 ani dacă îl înregistrăm pe pagina producătorului.

Dacă vă interesează și unele din dezavantaje atunci trebuie să știți că dezavantajele acestui model sunt prețul ușor mare și că nu are funcție de uscare.

Consider că acest model își merită banii dacă vreți ceva de calitate. Față de alte modele acesta vine cu o economisire superioară de resurse și multe tehnologii moderne.

Dacă vă doriți ceva mai mare atunci vă recomand un model de 9 kg (Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S) sau 8 kg (Rapido Pro RP 486BWMR/1-S). Însă trebuie să scriu că aceste modele nu sunt slim.

Te-ar mai putea interesa