Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S, mașină de spălat rufe care stoarce bine

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S face parte dintr-o serie puțin mai premium (profesională) și se poate observa ușor doar după cum arată. Nu aș putea spune că are un preț cam piperat dacă o comparăm cu variantele oferite de brandurile de top și nu voi face o listă. Evident că nu este singura variantă lansată, mai sunt și altele chiar și cu performanțe mult mai mari (Candy Rapido Pro RP 486BWMR/1-S cu încărcare de 14 kg). Modelul prezentat jos face parte din categoria mașinilor de spălat rufe cu clasă energetică A, adică cea mai bună de pe piață.

Dacă nu sunteți la curent, clasele energetice s-au schimbat astfel că acum sunt mult mai stricte și consumul este raportat la 100 de spălări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din păcate aparatele foarte eficiente au și un preț cam piperat, astfel că modele cu clasă energetică B costă cel puțin 1500 lei, iar cele cu clasă energetică A sunt peste 2000 lei. Evident că pot apărea soluții mai accesibile că doar există suficientă concurență pe piață.

Această generație de aparate carată chiar mai bine și vedem un panou de control gândit diferit, însă este tipic pentru acest brand. Adică avem butonul pentru selectare programelor în dreapta, iar în mijloc sunt funcțiile și alte informații utile (butoane senzitive). Ușa este poziționată mai sus pentru a ușura încărcarea aparatului.

Am menționat mai sus că stoarce bine, ei bine, are o capacitate de centrifugare ceva mai mare care diferă de la un program la altul. Evident că nu este cea mai mare de pe piață și poate influența chiar și durata programelor, ele devenind mai scurte.

E și normal ca în acest buget să ofere conectivitate WiFi, adică să ofere funcție de control Smart (prin aplicația mobilă). Nu lipsește nici tehnologie de igienizare Steam Hygiene+ care elimină alergenii și acarienii din țesături.

Concluzie

Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S se laudă cu un program destul de rapid (Special 39) care este prezent doar pe mașinile din această serie. Ar mai fi alte caracteristici interesante care trebuie menționate, însă probabil că le-ați studiat deja.

Te-ar mai putea interesa