Candy Rapido Pro RP 486BWMR/1-S, păreri model clasa A

Dacă vă interesează o mașină de spălat modernă pentru o familie de 3-4 persoane atunci vă recomand modelul Candy Rapido Pro RP 486BWMR/1-S. Cuvântul Pro din codul produsului semnifică prezența unor caracteristici care ne ajută să economisim timp.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător italian de top. Trebuie scris că producătorul Candy aparține de Haier, acesta fiind motivul pentru care împărtășesc aceeași aplicație pentru electrocasnicele smart – hOn.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Candy Rapido Pro RP 486BWMR/1-S este una cu un design ceva mai special, lucru care se vede și din poza de mai sus. Este vorba despre un model cu ușa poziționată mai sus așa încât să aveți acces mai ușor la interiorul lui.
Materialele sunt de calitate foarte bună, spre exemplu are cuva din inox.
În cazul în care sunteți preocupați de consumul energetic atunci trebuie știut că acest model are clasa A care corespunde unui consum energetic de 47 kWh la 100 spălări. Acesta e un consum foarte mic având în vedere faptul că aparatul are capacitate de 8kg.
Pentru ca rufele să fie foarte bine stoarse acest aparat are și o centrifugare superioară de 1400 rotații.
Acest aparat poate fi comandat de pe panoul de comandă, dar și de pe aplicația mobilă (hOn). Foarte interesant e că poate fi comandat și vocal, dar din păcate nu e disponibil asistent vocal în limba română.
Această mașină de spălat haine are Pro în titlu pentru că poți spăla în 39 minute o capacitate maximă, iar rezultatul e rufe perfect curate. Pentru a spăla în 39 minute trebuie să alegeți programul Special 39 care e disponibil datorită tehnologiei Quick-Clean.
Are și alte facilități care le întâlnim la mașinile Candy, iar printre acestea aș menționa Kilo Detector (detectarea cantității), 9 programe rapide etc.

Ca dezavantaj aș menționa că nu are funcție de uscare. Dacă vreți neaparat ceva cu uscător atunci vă puteți uita la Smart Pro CSOW 4855TWE/1-S.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane interesate de un aparat premium cu care să poată spăla o cantitate mare de rufe în timp scurt.

Te-ar mai putea interesa