Candy CSO 1410TE/1-S, model clasa A+++ cu simply Fi

Candy CSO 1410TE/1-S este o maşină de spălat ceva mai mare care se adresează unei familii compusă din 5-6 persoane şi care vrea să spele cu un consum energetic minimal. Aparatul are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 239 kWh.

Maşina vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Primim un aparat uşor de folosit care venind cu simply Fi înseamnă că poate fi controlat şi de pe telefon dacă aţi instalat aplicaţia aferentă.


Pro: Modelul Candy CSO 1410TE/1-S vine cu un număr mare de programe rapide. Mai exact 9 programe rapide a căror durată e de 14, 30, 40, 44, 59 minute.
E un model smart cu conectivitate wireless şi bluetooth. Face parte din gama Smart Pro şi e nevoie să instalaţi aplicaţia simply Fi.
Materialele şi componentele folosit la acest produs italian sunt unele de calitate. Aş exemplifica prin faptul că are cuvă din inox şi motor inverter.
Pentru economii suplimentare de resurse acest model vine cu detectare automată a cantităţii de rufe. Caracteristica poartă numele de Kilo Detector. Precum în cazul „AI DD” de la LG şi în cazul „Kg Detector” e detectat şi tipul ţesăturii.
Aparatul foloseşte abur pentru mai puţine cute şi igienizare. E un lucru comun la maşinile de spălat rufe moderne. Cu Steam veţi avea haine perfect igienizate şi uşor de călcat.
Dimensiunile aparatului sunt unele bune de 58x60x85 axlxî cm. Însă, din păcate nu e un model slim. Ar mai trebui adăugat că uşa e una poziţionată mai sus şi de o dimensiune mai mare.

Contra: Nu are funcţie uscător aşa încât hainele spălate să gata de purtat.
Precum în cazul altor electrocasnice smart, utilitatea funcţiilor smart e vagă… cel puţin pentru mine.

Concluzie: Aparatul acesta se adresează persoanelor cu o familie ceva mai mare interesate de un aparat fiabil care să vină de la un producător european de încredere.

Te-ar mai putea interesa