Candy CHG6DWPX, plită cu grătar din fontă

Plita incorporabilă din imagine numită Candy CHG6DWPX are arzătoare poziționate diferit față de alte plite și nu mai sunt pe colțurile plitei. Îmi place că arzătoarele mari sunt așezate pe lateral astfel că aveți acces ușor la arzătorul mic și cel normal. Plita e de culoare argintie și finisajul butoanelor chiar îmi place. Grilajele sunt ceva mai groase decât la alte plite deoarece sunt realizată dintr-un material diferit – fontă.

Prețul plitei e dat și de felul cum arată, brand și dotări. Plitele cu arzător Wok costă un pic mai mult însă merită dacă gătiți mult cu aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plitele pe gaz sunt populare chiar dacă cele electrice au devenit mai accesibile datorită randamentului și aspectului. Poate că nu vreți să plătiți mult la energie și preferați o mâncare gătită la flacără. Plite electrice cu randament similar ori mai mare sunt cele cu tehnologie de încălzire prin inducție. Sunt numeroase soluții moderne pentru bucătărie dar și cele clasice sunt la fel de utile.

Organizare diferită a arzătoarelor nu afectează dimensiunile ei, astfel că lățimea ei a rămas neschimbată – 60 cm. Deci se poate folosi aceeași hotă sau poate vreți să o schimbați cu una tot pe inox și cu design decorativ.

Păreri pro și contra

Puterea totală a plitei e una generoasă deoarece arzătorul Wok e de 4 kW, urmat de cel mare care e de 2.5 kW. Arată bine acest model și mai sunt și alte plite care poate v-ar plăcea, însă eu recomand variante cât mai noi. Până la urmă e vorba de un brand cu experiență, care oferă soluții moderne pentru casă. Voi puteți alege cu încredere varianta de sus alături de un cuptor electric pentru că încălzește mult mai bine decât unul pe gaz, iar ventilatorul trebuie să fie și el prezent pentru a încălzi uniform.

Arată foarte bine pe un blat imitație de lemn sau chiar din lemn, însă gusturile diferă de la o persoană la alta. Candy CHG6DWPX are 4 arzătoare bine depărtate pentru a putea pune orice vas și mutarea vaselor se face ușor prin grilaje deoarece nu avem grilaje întrerupte.

Te-ar mai putea interesa