Bosch DWQ96DM50, hotă decorativă cu lățime mare

Hotele pot fi de 60 cm sau de 90 cm, iar unele pot avea suprafață de absorbție diferită în funcție de model. La cele decorative, vedem o construcție mult diferită și nu mă refer neapărat la cele de tip turn, cum este cea de jos. Bosch DWQ96DM50 este un model oarecum „clasic”, adică arată precum multe alte hote doar că performanțele sunt multe peste media pieței. Mă refer la capacitatea de absorbție, dar și la o puterea motorului. Nu vorbim de o serie Smart care se poate conecta la plită (sincronizare) și nici nu e compatibilă cu Home Connect.

Din imaginea de prezentare de mai jos se poate vedea . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mult mai mult decât alte hote însă să nu neglijăm nici specificațiile acesteia:

  • design decorativ pe inox xu control touch în partea din față. Adică aveți o interacțiune mai ușoară cu meniul său, treptele și funcțiile sale pot fi alese cu ușurință.
  • metoda de evacuare oferită de aceasta este doar cea prin evacuare, adică mă refer la burlanul acela care trebuie sos în exterior. Cele mai multe hote suportă ambele (120 și 150 mm), însă dacă vreți să o folosiți mai des la treapta superioară, vă recomand burlanul cu diametru mai mare.
  • capacitatea maximă a acestui model este de 610 m³/h, iar dacă vă place cum arată însă nu sunteți mulțumiți de acea valoare, trebuie să știți că sunt și alte modele apropiate. Uite de exemplu Bosch DWQ66DM50, este un model cu lățime de 60 cm în caz că nu aveți mult loc pe perete.

Concluzie

Bosch DWQ96DM50 oferă o iluminare bună pentru plită. folosindu-se lămpi de tip LED. Deci vorbim de un consum mai mic la acest capitole, dar și pe partea de filtrare stă bine, vedem trei filtre din aluminiu care sunt lavabile. Astfel, întreținerea este ușoară, iar aspectul este unul mai plăcut. Pentru cei care nu au mai avut o astfel de hotă, priza se pune cam unde vine turnul acela și poziționarea ei trebuie să fie cam la jumătatea sa, astfel ca să fie mascată.

Te-ar mai putea interesa