Bosch DWK97JM20, hote decorativă albă

Bosch DWK97JM20 este o hote incorporabilă decorativă și reprezintă o alternativă albă la alt model (negru). Prețul și specificațiile sunt aceleași, însă depinde și disponibilitatea. Oricum, acest producător oferă numeroase soluții pentru acasă și voi alegeți pe cea care vă convine mai mult. Arată foarte bine în special că partea frontală este din sticlă, astfel suprafața este una lucioasă, iar panoul de control mai că nici nu iasă în evidență, fiind parțial ascuns. Arată mult diferit de hotele clasice și performanțele sunt la fel de bune.

Chiar dacă are o lățime de 90 cm, o recomand chir și pentru plite de 60 cm pentru că nu are o suprafața de absorbție mare, dar nu este atât de relevantă precum capacitatea ei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În general, hotele decorative sunt pe inox sau negru, dar mai sunt și cele mai diferite, cum e și cea de sus. La prima vedere nici nu arată precum o hotă clasică (una tip turn este Bosch DWB97FM50), dar se descurcă foarte bine pentru că are specificații bune:

  • Panoul de control ascuns este unul digital cu butoane senzitive și oferă cele mai utile funcții. Hotele simple au butoane care pot fi acționate doar prin apăsare (push in/push out).
  • Este echipat cu un singur motor care poate oferi o capacitate de absorbție destul de bună – 730 mc/h. Această valoare este maximă și poate să scadă mult atunci când setăm cea mai mică treaptă – 400 mc/h.
  • Iluminarea este asigurată de două bercuri LED, aflate în partea din spate, de unde luminează foarte bine plita. Astfel, nu veți fi orbit de lumina puternică.
  • Producătorul recomandă evacuare de 120 sau 150 mm, adică să ventilați bucătărie prin intermediul unui burlan. Sunt puține hote care oferă posibilitatea montării unui filtru din carbon, adică să recirculați aerul.

Concluzie

Bosch DWK97JM20 are un consum anual destul de mic (26.9 kWh), de aceea vedem și una dintre ele mai bune clase de eficiență energetică de pe piață pentru acest tip de aparat – A+. În general, hotele foarte performante sunt și silențioase deoarece fac față cu brio și în treptele inferioare (între 66 și 77 dB).

Te-ar mai putea interesa