Bosch DWB97FM50, hotă incorporabilă puternică și elegantă

Hotele incorporabile sau decorative cu lățime mai mare sunt tot mai numeroase deoarece oferă performanțe mai mari și suprafață de absorbție mai mare. Cu alte cuvinte, sunt mai eficiente și din păcate prețurile sunt cam piperate, de aceea numai anumiți utilizatori și le vor permite. Bosch DWB97FM50 este un aparat care trebuie pus pe listă că doar nu vreți să gătiți fără el, iar bugetul trebuie să fie pe măsură. Atunci când nu sunteți mulțumiți de anumite modele sau branduri, e bine să încercați și altele care au o reputație mai bune. Bineînțeles, nu există produsul perfect și cel de jos e de recomandat.

Se vede că acest model de tip turn are un design mai modern decât cele clasice și „turnul” a rămas la fel de mare chiar dacă ea a crescut în lățime – 90 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă actuala hotă de 60 cm nu face față din cauză că este prea mică și nici puterea de absorbție nu este de ajuns, atunci alegeți pe aceasta. Sunt câteva caracteristic tehnice de luat în calcul:

  • Design decorativ cu finisaj pe inox, panou de control touch, iluminare în partea din față cu LED. Sunt și hote care oferă trei LED-uri în cred că sunt poziționate decent pentru o iluminare bună în jurul plitei.
  • Indiferent cum alegeți să evacuați aerul, hota are nevoie de acele filtre metalice care sunt lavabile. Sunt trei filtre din inox și nu din aluminiu cum vedem la hotele ieftine. Bineînțeles, această hotă nu suportă filtre din carbon, fiind concepută doar pentru a fi montat un burlan.
  • Puterea de absorbție maximă este de 710 mc/h, care poate fi reglată în funcție de cât gătiți.
  • Burlanul necesar trebuie să aibă un diametru de 150 mm sau 120 mm, în funcție de cât puteți face cu carota, dar eu aș recomanda de 150 mm dacă veți folosi des treapta mare.

Concluzie

Bosch DWB97FM50 face parte din seria de top a acestui brand și chiar nu-i lipsește nimic, chiar dacă nu prezintă foarte dotări (cum vedem la alte tipuri de aparate). O hotă care se integrează este Bosch DFS097A51, în caz că nu aveți cum să scoateți burlanul și trebuie mascat.

Te-ar mai putea interesa