Bosch DWK67JQ60, hotă cu panou de control complex

Hotele mai scumpe oferă caracteristici ceva mai bune și mai numeroase, iar cele de top vin chiar și control electric. Mă refer la cel de tip touch cu numeroase funcții și hota de jos are așa ceva. Este vorba de Bosch DWK67JQ60 care are un design complet diferit de restul hotelor disponibile, iar opțiunile pot fi alese ușor panoul de control fiind simplu cu interfață prietenoasă. În manualul său sunt explicate toate funcțiile sale și ce reprezintă fiecare pictogramă, funcționalitatea unora fiind evidentă că doar vorbim de o hotă și nu de un aparat nou.

Construcția este diferită, astfel că și instalarea se face diferit. Mai precis, aceasta se montează direct pe perete, iar dacă burlanul nu iasă prin spate ci prin lateral, atunci . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă ați mai avut hote și nu ați fost mulțumiți de ele, atunci meritați să încercați un model mult diferit. Chiar dacă costă mai mult decât altele, veți observa că oferă performanțe mai bune, materiale mai de calitate, numeroase funcții și arată perfect într-o bucătărie modernă.

Chiar dacă pare mult diferită, aceasta are tot un filtru din aluminiu care este destul de eficient, sunt două moduri de ventilare (evacuare sau recirculare), lămpile LED sunt poziționate în partea de jos. Evacuare ase face cu ajutorul unui burlan care poate fi de 120 mm sau 150 mm, iar recircularea se face doar cu un filtru de carbon. Performanțele sunt acceptabile pentru cât costă dar e loc de mai bine dacă o comparăm cu altele.

Beneficiază de o funcție specială care o vedem pe puține hote – oprire automată, adică nu trebuie să o opriți voi, ci după o perioadă de inactivitatea, aceasta se oprește singură.  Chiar dacă este scumpă, sunt mulți care au ales-o și sunt foarte mulțumiți de ea.

Concluzie

Bosch DWK67JQ60 poate fi pusă în bucătării foarte mari și se poate vedea după capacitatea de absorbție foarte mare. Ca să vă faceți o idee împărțiți acea valorare la înălțimea camerei și la 12 (coeficient de schimbare aer) pentru a afla suprafața în metrii pătrați. la polul opus, avem hote care se incorporează complet pentru a nu fi atât de vizibile – Bosch DHL885C.