Bosch DHL885C, hotă incorporabilă

Hota incorporabilă din imaginea de jos nu este un model telescopic clasic cum sunt cele clasice, adică nu are o parte care se extinde. Bosch DHL885C este un model fix care oferă performanțe foarte bune și designul este unul modern. Adică este unul minimalist și foarte plăcut, dar nici nu aveți nevoie de mai mult. Datorită capacității de absorbție generoase, aceasta poate fi folosită chiar și în bucătării mari (suprafață de pe este 20 mp). Aceasta oferă una dintre cele mai bune performanțe de pe piață, că doar vorbim de un model cu lățime mare (86 cm).

O puteți folosi chiar și cu o plită de 60 cm, dacă considerați că o hotă de 60 cm nu și-ar face treaba. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este mult mai performantă decât alte hote din acest buget, plus că vorbim de un brand foarte apreciat. Se poate vedea cum arată hota aceasta din imaginea de sus, iar după ce e instalată aceasta nu este la fel de evidentă precum altele. Cu alte cuvinte, nu are un panou frontal sau o parte telescopică. E mult diferită de restul:

  • controlul hotei nu este touch, ci este clasic cu butoane push-in/push out, iar dacă mobilierul suspendat este mai jos, atunci trebuie să vă aplecați puțin ca să-l vedeți. Poate că acesta ar fi singurul minus, însă se întâmplă doar la persoanele înalte.
  • ventilarea se poate face doar prin evacuare, adică prin racordarea acelui burlan de 150 mm.
  • are un singur filtru, însă este ceva mai mare și poate fi văzut în imaginea prezentată sus. Acesta se demontează și se spală fără probleme
  • lămpile LED își fac treaba destul de bine, astfel că plita este iluminată destul de bine.
  • capacitatea de absorbție este de 730 mc/h, iar aceasta este de ajuns pentru oricine. Această valoare se împarte de la 12 (coeficient de schimbare aer) și la înălțimea camerei pentru a afla suprafața în mp pentru care poate fi folosită hota.

Concluzie

Bosch DHL885C este diferită de restul iar dacă nu vă convine că nu aveți un mobilier corespunzător sau poate că nu aveți nici unul, dar nici nu aveți de gând să optați pentru unul suspendat, vă recomand o hotă decorativă – Bosch DWB67CM50.

Te-ar mai putea interesa