Bosch DWK065G60, hotă decorativă cu sticlă neagră

Bosch DWK065G60 este un electrocasnic care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie deoarece elimină mirosul și aburul din încăpere, are o putere de absorbție mare și un design premium. Majoritatea hotelor noi vin cu un singur motor, deoarece este suficient de puternic și eficient. Pot fi mai multe feluri de hote decorative, iar cea de jos are cel mai modern design. Din imaginea de jos se vede că are un design înclinat astfel că dacă sunteți o persoană foarte înaltă, nu va mai trebui să vă aplecați la arzătoarele din spate, ele devenind mult mai vizibile.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se comportă formidabil. Nici nu aș putea spune că e prea zgomotos întrucât are un nivel de zgomot de 67 decibeli, acest nivel depinzând de treapta de viteză aleasă.

Merită sau nu merită cumpărată?

Pe partea de caracteristici modelul acesta se evidențiază cu puterea de absorbție de 589 metri cubi pe oră (chiar dacă are un singur motor; minimul e de 260 mc/h), aceasta diferă în funcție de treapta de putere setată. Controlul e unul simplu de tip touch și chiar dacă nu este atât de vizibil, sunt puse niște pictograme deasupra logo-ului (acționare de tip touch).
În cazul în care vă interesează diametrul burlanului atunci trebuie știut că acesta e de 150 milimetri. Unele hote suportă și de 120 mm, însă există reducții dacă nu puteți face o gaură atât de mare prin perete.
Motorul are o putere de 216W, iar aceasta nu are legătură cu consumul aparatului (94 kWh pe an).
Filtrul e metalic și poate fi spălat cu ușurință. Acest filtru e unul decent cu eficiență clasa D (ca majoritatea).
Iluminarea se face cu o lampă de iluminare LED care e suficient de bună (eficiența la iluminare e clasa A).

Concluzie

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, este performantă și eficientă, doar că nu oricine și-o permite. Deci, dacă te interesează un aparat care să dea un plus de eleganță camerei, acesta ar fi recomandarea mea, dar mai sunt și cele cu design normal – Bosch DWQ66DM50.

Te-ar mai putea interesa