Bosch DWF97RV60, hotă decorativă neagră și foarte formantă

Bosch DWF97RV60 este o hotă cu un design mai deosebit și nici nu ai zice că este una. Sunt mai multe tipuri de modele decorative, însă aceasta este una dintre cele mai interesante. Nu aș putea spune cu ce seamănă, însă la depărtare, unii ar zice că este un televizor :). Sunt multe variante similare doar că acesta un panou de control modern cu afișaj digital, dar și alte funcții speciale. Nu știu cât de justificat este prețul, însă nu se poate compara cu cele care costă pe jumătate.

Poate că vă întrebați, pe unde este absorbit aerul?. Ei bine, în spatele panoului de control se află zona de absorbție care nu este foarte mare în comparație cu cea a hotelor clasice (Bosch DWB97FM50), dar face față cu brio datorită puterii de absorbție foarte mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aceasta nu este în totalitate neagră, ci partea din spate a rămas argintie. Nu se adresează oricui și se poate observa după preț, însă are cele mai bune specificații tehnice:

  • două lămpi LED care luminează destul de bine plite, dar și în jurul ei;
  • panou de control modern cu tehnologie touch, control prin inel pentru ajustarea diverșilor parametrii și cu numeroase funcții (pictograme mai numeroase);
  • este de ajuns un singur filtru chiar și pentru o hotă cu lățime de 90 cm. Acesta este unul din aluminiu, deci poate fi spălat cu ușurință;
  • are clase de eficiență foarte bune: A la consumul energetic, A la iluminare, B la filtrarea grăsimii. A fost dacă o clasă energetică atât de bună deoarece consumul anual este de numai 37,2 kWh. Este mic dacă îl raportăm la puterea ei.
  • se descurcă destul de bine și în bucătăriile mai spațioase, datorită capacității sale – 730 mc/h. Aceasta este valoarea maximă care poate să scadă dacă setați trepte inferioare;
  • are nevoie de o evacuare de 150 mm, că doar vorbim de o hotă performantă.

Concluzie

Bosch DWF97RV60 se laudă și cu un nivel de zgomot foarte redus, care e în funcție de treaptă – între 40 și 70 dB. Se datorează unui motor modern care excelează la toate capitolele. Față de restul hotelor, acesta are un senzor care măsoară calitatea aerului astfel că se reglează automat puterea.

Te-ar mai putea interesa