Bosch DWB67IM50, hotă decorativă

Hotă decorativă din imaginea de jos este un model de tip turn și se numește Bosch DWB67IM50, iar pentru cei care au o bucătărie mare, chiar o recomand. Vorbim de un debit ceva mai mare care este recomandat pentru suprafețe de peste 20 de metrii pătrați, dar nu vă oprește nimeni să o folosiți și în bucătării ceva mai mici. Evident, hota se descurcă bine și în treapta a două și este mult mai silențioasă în acea treaptă decât alte hote mai puțin performante.

Pentru a vă face o idee despre această hotă, am postat imaginea de jos și sunt destul de multe ca și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În primul rând, depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți pentru că varianta de sus este destul de scumpă, dar și foarte performantă. Conform producătorului, debitul maxim de aer absorbit este de 720 m³/h, iar în treptele inferioare acea valoare poate fi mult mai mică. Poate că vă este de ajuns și treapta a doua, dacă nu gătiți mult și scăpați de miros și abur imediat.

Modelele decorative se pun pe perete și dau un plus de eleganță bucătăriei fiind mult mai vizibile. Clasa de eficiență a hotei este destul de bună – B, iar aceasta reflectă consumul redus al aparatului. Sunt hote cu clasă energetică chiar mai bună în nu sunt diferențe atât de mari.

Panoul de control este touch ca la multe alte hote moderne și poate fi folosit cu ușurință, plus că sunt funcții suplimentare care pot fi de folos. Aici nu cred că este cazul să vedem prea multe funcții speciale, dar ar fi bine-venite (oprire automată, conectare hob2hood etc).

Concluzie

Bosch DWB67IM50 este un aparat care este necesar dacă gătiți, indiferent că o faceți zilnic sau săptămânal. Aceasta se montează unde puteți scoate acel burlan deoarece nu toate hotele suportă un filtru din carbon pentru recircularea aerului. Bineînțeles, acel filtru special trebuie schimbat periodic. costă destul de mult și hota nu dă cel mai bun randament. Dacă sunteți în căutarea unei hote care să fie mai atractivă ca preț, însă și performantă, Samsung NK36M5060SS/UR este o opțiune.

Te-ar mai putea interesa