Samsung NK36M5060SS/UR, hotă decorativă cu lățime 90 cm

Hota decorativă din imaginea de jos este o soluție foarte bună pentru cei care folosesc plite mai late sau pur și simplu consideră că modelele de 60 cm nu sunt de ajuns. Este o plită deosebită și se poate vedea doar după cum arată, iar numele său este Samsung NK36M5060SS/UR. Deci vorbim de un brand destul de popular și care oferă soluții peste medie, adică cu specificații foarte bune și să uităm nici de tehnologiile sale. Veți vedea că are caracteristici tehnice ceva mai bune decât alte hote plus materiale mai de calitate.

Din imaginea de jos se poate vedea că are un panou de control touch destul de bine evidențiat și care la alte plite poate fi ascuns (dacă este complet neagră sau pe o culoare similară cu a hotei). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model care are o lățime ceva mai mare decât restul, astfel că și suprafața de absorbție este pe măsură. De aceea vedem trei filtre în loc de două, dar mai sunt și hote cu un singur filtru. Oricum, nu contează numărul ci cât de eficient este și are un indicator de saturație pentru a știi când să spălați filtrul. Bineînțeles, funcționalitatea în acest caz este ala un alt nivel și se datorează dotărilor și controlului digital.

Caracteristicile tehnice sunt excelente și sunt motive pentru care merită aleasă:

  • debit maxim de aer absorbit de circa 531 m³/h, iar acesta poate să scadă atunci când setați o treaptă inferioară.
  • iluminare LED este foarte bună, la aceasta sunt două becuri în față, iar la alte hote sunt becurile în partea din spate.
  • funcția Booster poate fi folosită când vreți să scoateți mirosul și aburul mai rapid din încăpere.

Pe partea de funcții dorește să impresioneze și sunt hote care stau chiar mai bine decât cea de jos. Poate că are un preț mai mare, însă nu sunt multe soluții atât de mari în acest preț.

Concluzie

Samsung NK36M5060SS/UR merită pusă pe listă în special că vorbim de un brand cu experiență și care este prezent de mulți ani pe piață. Bosch DBB96AF50 este o hotă puțin mai diferită în caz că nu vă convine ceva la acea de sus.

Te-ar mai putea interesa