Bosch DWB67FM50, hotă cu control tactil

Doar hotele ceva mai scumpe oferă un panou de control touch (tactil), cele ieftine fiind echipate cu butoane cu acționare push in/push out. Atunci când te gândești la un aparat de top, își dorești materiale mai de calitate, performanțe peste medie dar și o interacțiune diferită. Ei bine, există hote precum cea de jos – Bosch DWB67FM50, doar că nu oricine și-o permite, de aceea acest brand oferă mai multe modele. Dacă ne rezumăm strict la cele cu capacitate de peste 600 mc/h, atunci vorbim și de un buget de peste 1500 lei. Acel preț depinde și de promoțiile active, generația din care face parte și alte aspecte.

Se poate observa că aceasta este una destul de populară, adică sunt destui de mulți clienți care au ales-o și au fost mulțumiți de opțiunea făcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Aceasta nu se incorporează precum cel telescopice, însă unii aleg să mascheze burlan cu un corp suspendat (în caz că nu pot scoate burlanul prin spate, adică același perete). Ei dacă nu vreți să vă bateți capul cu o astfel de instalare, puteți alege varianta cu filtru de carbon deoarece hota oferă posibilitatea recirculării aerului. Sunt soluții universale dacă nu găsiți un filtru compatibil, însă eu vă recomand să căutați unul că doar vorbim de o hotă destul de nouă.

Sunt destul de multe motive pentru care merită aleasă:

  • puteți alege cum să ventilați bucătărie (recirculare sau evacuare).
  • are filtre din inox, care pot fi spălate cu ușurință și sunt destul de rezistente.
  • toate hotele moderne au lămpi LED, nici nu este o alternativă mai bună de iluminare și poziționarea lor poate să difere de la un model la altul.
  • capacitatea minimă a hotei este de 280 mc/h în treapta unu, iar în treapta trei ajunge la 752 mc/h. Capacitatea se alege în funcție de mărimea camerei, dar e bine să fie mai performantă. Calculul est destu lde simplu: suprafața * înălțimea camerei * 12 (coeficientul de schimb de aer).

Concluzie

Bosch DWB67FM50 se laudă cu performantă foarte bune, un design modern și fiabilitate ridicată. Pot spune că poate fi folosită în bucătării cu suprafață maximă de 20 și ceva de metrii pătrați. Dacă vă doriți o hotă mai lată, Bosch DWQ96DM50 ar fi o opțiune.

Te-ar mai putea interesa