Bosch DHL555BL, hotă incorproabilă de 50 cm

O hotă complet incorporabilă este modelul de jos care are și lățime ceva mai mică 50 cm (53 cm cu acea ramă). Este vorba de Bosch DHL555BL care are un design plăcut chiar dacă nu va fi atât de vizibilă pentru că nu are o parte extensibilă. Accesul la filtre și panoul de control este destul de facil și se vede chiar din imaginea de jos. O hotă compactă poate fi la fel de performantă ca și una decorativă sau una cu lățime mare (poate chiar peste 60 cm). O puteți folosi în orice bucătărie indiferent deoarece vorbim deja de o capacitate de absorbție destul de mare.

Chiar dacă prețul pare cam piperat, eu consider că este unul destul de corect, plus că vorbim de un brand de top care oferă hote destul de performante și elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Hota se alege în funcție de mărimea bucătăriei, spațiul alocat și aspect. Dacă aruncăm o privire peste capacitatea ei (aproape 700 mc/h), aceasta ar fi ideală pentru o cameră de circa 20-25 mp. Nu cred că aveți o bucătărie mai mare, iar pentru spații ceva mai mici, hota se va descurca mai bine.

Sunt trei trepte de putere și fiecare vine cu un nivel de zgomot maxim, astfel că o hotă foarte performantă cum e cea de sus, va fi mai silențioasă pentru că o veți folosi mai des în treapta a 2-a. Lângă butonul de reglaj al capacității de absorbție, aveți și butonul pentru lumină. Are două lămpi destul de bine poziționate (în spate), astfel încât să ilumineze foarte bine și plita.

Concluzie

Bosch DHL555BL are o clasă de eficiență energetică foarte bună – C, care sugerează că este vorba de o hotă cu consum redus. Acesta este un aspect important atunci când alegeți aparate cu o durată de funcționare îndelungată. O recomand pentru că nu prea ai ce să-i reproșezi, însă dacă nu vă place că nu este atât de evidentă, atunci o hotă decorativă ar fi mai pe placul vostru și nu costă cu mult mai mult (un exemplu: Electrolux LFT429X).

Te-ar mai putea interesa