Bosch DFS067K51, hotă incorporabilă de top cu EcoSilence Drive

Hota incorporabilă Bosch DFS067K51 face parte din segmentul de top și este echipată cu unul dintre cele mai silențioase motoare – EcoSilence Drive. Îmi place cum arată și spre deosebire de hotele obișnuite, instalarea e diferită la acesta (este necesar un corp suspendat pentru a incorpora partea superioară care e vizibilă în imaginea de jos). Dacă vreți o hotă elegantă care să se potrivească perfect cu o plită incorporabilă, aceasta e aceea. Poate fi pusă și deasupra unui aragaz, nu este o regulă și evident că trebuie să fie tot pe inox. Puterea de absorbție este foarte mare și nu sunt multe modele care pot să se compare cu aceasta.

Fiind atât de performantă și prețul este pe măsură, motiv pentru care pot spune că nu oricine și-o permite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Montarea acestui model se face diferit dacă până acum ați avut doar un model clasic. Există și un serviciu de montaj dar nu include montarea burlanului (poate că trebuie să faceți o gaură în perete). Alte hote oferă posibilitatea montării unui filtru de carbon pentru a recircula aerul, însă acel filtru costă și trebuie înlocuit la câteva luni (în funcție de cât de des folosiți hota). E bine să citiți manualul său înainte de instalare și folosire deoarece conține informații care vă pot fi de folos (în special dacă nu ați mai avut o așa hotă).

Oferă cinci trepte de putere, filtre metalice, control touch (aproape ca la Bosch DWQ66DM50), iluminare LED. Evacuarea se face prin burlan și nu este nevoie de unul foarte mare, ci este de ajuns unul de 120 mm. Capacitatea de evacuare diferă în funcție de treaptă, iar valoarea maximă este de 717 mc/h.

Concluzie

Oferă o iluminare bună pentru plită, dar și locul din jur. Performanțele sunt mult superioare altor modele de aceea vedem un preț atât de mare. Bosch DFS067K51 e una din multele hote de pe piață de la acest brand, doar că aceasta este mai deosebită și poate că v-am convins să o luați.

Te-ar mai putea interesa