Bosch DFM064W54, hotă incorporabilă performantă

Hota din imagine este una incorporabilă, adică pentru instalare este necesar un mobilier suspendat și nu este cu mult mai mare decât restul. Totuși, specificațiile sunt diferite, pentru că vorbim de un brand de top. Este vorba de modelul Bosch DFM064W54 care are performanțe destul de ridicate și se poate vedea după capacitatea sa de absorbție. Nefiind un model decorativ (Heinner DCH-650GX), designul ei nu va ieși foarte mult în evidență însă tot va fi vizibilă și poate fi extinsă în afară pentru a mări suprafața de absorbție și a avea acces la panoul de control.

Acesta nu este prezent pe partea frontală a aparatului, ci este poziționat mai pe lateral, în stânga este butonul pentru iluminare iar în dreapta sunt treptele de putere (sunt 3 trepte). Deci avem cam același control mecanic ca la multele altele, însă sunt mici diferențe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu se compară cu orice hotă și se vede din specificații, plus că este vorba de un brand cu o lungă experiență în domeniul electrocasnicelor. Cu siguranță, nu oferă soluții banale și de aceea prețurile sunt puțin mai mari decât la alte branduri.

Este un model care suportă doar un sistem de evacuare cu burlan deci nu se poate pune acel filtru de carbon (pentru recirculare). Diametrul burlanului este mai mare – 120 mm, că doar vorbim de o hotă performantă. Debitul maxim de aer absorbit al hotei este de 389 m³/h, deci vorbim de un model care poate fi folosit în bucătării destul de mari. Filtrele folosite sunt lavabile și realizate din aluminiu, astfel că întreținerea lor este mult mai simplă.

Oferă un cablu de alimentarea suficient de lung dacă nu aveți hota lângă și eu aș opta pentru o priză în corpul suspendat ca să nu aveți cabluri pe perete.

Concluzie

Bosch DFM064W54 nu prea iasă în evidență pentru că o bună parte din hotă se incorporează și vizibilă va fi doar partea telescopică. Bineînțeles, se vede și partea de jos ca la oricare altă hotă, însă vreau să subliniez faptul că la distanță nu va fi atât de evidentă.

Te-ar mai putea interesa