Beko HII64700UFT, păreri pro și contra la această plită pe inducție

Beko HII64700UFT e o plită premium pentru persoanele interesate de o plită incorporabilă echipată cu 4 zone de gătit.
Precum alte electrocasnice de la acest producător și acesta are o garanție îndelungată de 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic și are multe tehnologii utile de tip smart.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare neagră și că are un control modern.

Păreri pro și contra

Aparatul Beko HII64700UFT vine cu multe tehnologii ingenioase care ne fac viața mai ușoară. Modelul de față vine cu multe lucruri utile printre care următoarele:
Are tehnologia HobToHood care presupune că plita comunică cu hota pentru aerisire optimă. Acest lucru e întâlnit și la alți producători precum Aeg.
Pentru scurtarea timpului de preparare al alimentelor are Booster. Acest lucru presupune că aparatul începe la funcționare maximă.
Aparatul beneficiază de auto oprire (Auto Shut Down) atunci când funcționează pentru mult timp și dvs nu interveniți.
Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la 5 ani pe gratis dacă înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
Puterea e una mare de 7,4 kWh.
Are sistem Pan Detection, adică plita detectează când puneți o oală și activează încălzirea.

Singurul dezavantaj ar fi costul ușor mare, dar nu e unul exagerat. Vine cu facilități care nu le întâlnim la alte modele și care ne vor face viața mai ușoară.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu aparatură care poate fi incorporată.
În cazul în care doriți o alternativă la acest model atunci există și alte modele cu HobToHood.

Te-ar mai putea interesa