Beko HIAW64225SB, plită cu grătar din fontă

Plitele pe gaz sunt cele mai accesibile variante disponibile pe piață, iar Beko HIAW64225SB e recomandarea mea pentru că are un design modern și un arzător mare puternic. Arzătorul Wok are un inel de ardere suplimentar astfel că veți găti ceva mai rapid cu ajutorul său deoarece randamentul e unul superior (apropiat de cel al plitelor cu inducție). Aprinderea electrică e una integrată pentru a vi se ușura utilizarea panoului său, adică se apasă și rotește butonul corespunzător.

Din poza de jos se văd ceva mai greu arzătoarele deoarece plita e complet neagră, mai puțin butoanele pentru aprinderea arzătoarelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Grătarul acestei plite e din fontă care e un material durabil și mai sunt și plite cu grătare din oțel. Optați pe cât posibil pentru o plită cu grilaj din fontă pentru că rezistă mai mult la temperaturi ridicate, dar e mai casantă. Deci la orice opțiune sunt avantaje și dezavantaje, iar voi o alegeți pe cea care vă convine mai mult.

La instalare se ține cont de dimensiunile nișei care sunt mai mici decât cele ale plitei și se decupează o porțiune din blat. Nu e o regulă, plita poate fi pusă oriunde aveți posibilitatea montării unei hote. Cuptorul poate fi pus chiar și într-un corp de mobilier separat, poate că nici nu se potrivește foarte mult cu restul aparatelor.

Păreri pro și contra

Chiar dacă butoanele sunt poziționate diferit față de alte plite, plita are aceleași dimensiuni. E o plită care arată bine se se asortează bine cu un cuptor complet negru, dar și hota ar trebuie să fie una similară. Bineînțeles, cele de tip șemineu arată cel mai bine dar depinde pe unde vreți să scoateți burlanul. Mâncarea e mai gustoasă dacă e gătită rapid și la flacără, pe când cele electrice încălzesc destul de lent.

Beko HIAW64225SB e un aparat incorporabil care a fost introdus recent pe piață alături de multe altele de la acest brand cunoscut. Nu prea sunt mult de spus despre acest tip de aparat, dar un lucru e cert, are arzătoare foarte eficiente care nu consumă mult gaz.

Te-ar mai putea interesa