Beko FSM69301XCT, atuuri ale modelului cu 4 zone gătit

Beko FSM69301XCT e un aragaz electric pentru acele persoane interesate de un model cu 4 zone de gătit și plită pe inducție. Vine ca o alternativă la modelul FSM58301XCDT (are are 3 zone), iar diferențele dintre acestea pot fi văzute aici.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul corect având în vedere că discutăm despre o îmbinare perfectă între plită incorporabilă și cuptor electric.

Atuuri și puncte minus

Modelul Beko FSM69301XCT e unul premium de la un producător cu reputație, iar din această cauză este echipat cu o multitudine de facilități utile, mai puțin HobToHood care e prezent la plita Beko HII64700UFT.
Are un consum redus de electricitate deoarece e un model pe inducție. În acest fel are clasa A cu un consum de 1 kWh per ciclu. Acest consum fiind la cuptor.
Întreținerea e una ușoară deoarece e un aparat au „autocurățare catalitică” și SteamShine Cleaning.
Plita este una echipată cu Booster, adică cu faptul că funcționarea începe la putere maximă pentru a scurta timpul de gătire.
Tot pe partea de plită are caracteristica de Pan Detection, adică aparatul detectează oala și se activează încălzirea.

Un aspect care trebuie luat în considerare e faptul că are un cost de achiziție mai piperat, dar dacă e să analizăm avantajele atunci vedem că merită investiția.
Pentru astfel de aparate e bine să aveți o instalație electrică pusă la punct deoarece consumul electric e mai mare decât a unui televizor.

Aparatul acesta e pentru acele persoane care doresc un aparat modern cu care să gătească. O să scăpați de grija gazului ori a buteliei deoarece se alimentează de la priză.
Despre produsele Beko trebuie scris că sunt unele de calitate superioară și alegând ceva de al ei alegeți ceva durabil. Pentru a demonstra acest lucru, cei de la Beko oferă 5 ani garanție (trebuie să înregistrat produsul la ei pe site).

Te-ar mai putea interesa