Beko FSM58301XCDT, 4 atuuri ale acestui aragaz electric

Beko FSM58301XCDT e un aragaz pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu electrocasnice moderne. Față de alte modele electrice acesta se recomandă cu plita pe inducție.

Nu trebuie să vă preocupați prea mult referitor la faptul că e un aparat pe curent deoarece are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 0,92 kWh per ciclu. Acest consum face referire la plită, iar clasa e cea veche.
Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Nu știu dacă se vede din imaginea de alături, dar acest model e unul cu un panou de comandă modern și minim în același timp.

Păreri pro și contra

Aragazul Beko FSM58301XCDTe o îmbinare perfectă într-un cuptor și o plită incorporabilă. Iar, dvs nu trebuie să vă bateți capul referitor la mobilă.
Cele mai importante atuuri pentru care cineva ar alege acest model ar fi următoarele:
Precum în cazul plitei Beko HII64700UFT și acest model are Pan Detection, adică detectează prezența oalei și se activează.
Are booster, adică începe la putere maximă pentru scurtarea timpului de gătire.
Întreținerea e una ușoară deoarece are cuptor echipat cu SteamShine Cleaning. Suplimentar are autocurățare catalitică.
Garanția standard e una de 2 ani, dar dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului atunci beneficiați de garanție 5 ani.

Din păcate nu e un model smart, dar nici nu cred că v-ar fi ajutat la ceva acest lucru. Nici nu am văzut cuptoare cu facilități de control prin intermediul telefonului mobil.

Dacă în cazul modelului HII64700UFT avem HobToHood, în cazul acestui model nu avem așa ceva.

Verdictul meu referitor la acest model e că-și merită banii, iar pe banii care-i dăm pe aparat primim un aparat premium care ne va ușura viața. Scăpăm de grija buteliei sau a gazului, iar gătirea în cuptor va fi una uniformă

Te-ar mai putea interesa