Beko HTE7613YBSTR, maşină smart cu uscător şi HomeWiz

Acest electrocasnic 2 în 1 model Beko HTE7613YBSTR e pentru persoanele care vor ceva calitativ pentru spălarea şi uscarea rufelor. De la început trebuie să menţionez că e un aparat smart cu conectivitate bluetooth deoarece face parte din gama HomeWiz.
Se adresează unei familii formată din 3-5 persoane care vrea să spele 7kg rufe şi să uşte 4kg. Acestea fiind capacităţile maşinii de spălat, respectiv a uscătorului.

Modelul HTE7613YBSTR de la brandul premium Beko vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi vine cu foarte multe funcţii. Dpdv al costului e un aparat foarte ieftin întrucât o maşină de spălat precum aceasta costă tot cam atât.
Din imaginea alăturată puteţi observa că nimic nu trădează că e vorba despre un aparat cu uscător integrat.

Păreri pro şi contra

Aparatul vine cu un motor fiabil numit Prosmart Inverter. Un astfel de motor e garantat 10 ani, iar faţă de vechile motoare e silenţios, eficient energetic şi durabil.
Vine cu o rezistenţă nichelată care este de 100 ori mai durabilă. Majoritatea maşinilor de spălat din ziua de azi au astfel de rezistenţe.
Resursele alocate spălării vor fi în funcţie de cantitatea de rufe din cuvă. În acest sens o să ajute tehnologiile Optisense şi Aquafusion. Prima adaptează apa şi energia în funcţie de rufe, iar a doua are legătură cu reducerea cantităţii de detergent pierdute.
Este un aparat certificat Woolmark Apparel Care, acest lucru însemnând că puteţi spăla haine din lână fără a vă teme că o să se strice ţesătura. În acest sens are programul Woollens.
Dacă vreţi să spălaţi, uscaţi şi purtaţi nişte haine atunci o să vă vină în ajutor programul Wash Dry 4kg care se adresează unei cantităţi de 4kg gata de purtat la finalul procesului.
Dimensiunile sunt unele normale de 49x60x84 axlxî, iar greutatea e de 62kg. Deci, nu o să ocupe prea mult loc.

Acest aparat e pentru persoanele care nu au unde să pună la uscat rufele ori doresc ca acest proces să fie mai rapid.

Te-ar mai putea interesa