Arctic DAPLH732PB, uscător de rufe cu Aqua Surf

Uscătoarele de rufe sunt tot mai căutate deoarece vă pot ușura viața și noile modele sunt destul de eficiente. Arctic DAPLH732PB e diferit față de altele deoarece uscă rufele cu ajutorul unei pompe de căldură și nu se consumă multă energie. Cu alte cuvinte, se atât de aerul cald cât și de aerul rece, iar țesăturile sunt protejate. Designul e tot mai atrăgător la noile modele și anumite părți ale aparatului sunt mai bine evidențiate.

Arată bine cu ușă de culoare neagră, dar și butonul central și ecranul digital sunt tot pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele sunt aparate mari și ocupă la fel mult spațiu ca și o mașină, dar mai sunt și cele cu adâncim de 50 cm cum e și varianta de sus. Cred că viitoarele modele vor fi mai compacte și nu vor ocupa atât de mult spațiu în dressing. Eu vi-l recomand și nu merită să faceți vreun compromis, adică nu are rost să alegeți o variantă cu condensare chiar dacă e mult mai ieftină. Uscătorul de rufe va fi folosit mulți ani ca multe alte aparate și veți economisi niște bani cu unul care are pompă de căldură.

Păreri pro și contra

Vedem una dintre cele mai bune clase de eficiență de pe piață – A++, iar aceasta se reflectă în factura de la energie. Se poate amâna pornirea aparatului dacă doriți să pornească mai târziu sau ziua următoare. Puteți introduce orice tip de articol deoarece are programe de uscare diverse și care le puteți vedea și la mașinile de spălat. trebuie să țineți cont de țesături pentru a obține rezultatele dorite. Designul Aqua Surf oferă un tratament special pentru rufe, cuva având contur unic și paletele o formă interesantă.

Arctic DAPLH732PB are o funcție automată care se activează dacă rufele rămân în uscător mai mult de 2 ore. E o funcție foarte importantă care previne șifonarea rufelor și foarte puține uscătoare oferă așa ceva. Chiar dacă nu e oferit de un producător foarte popular sau cunoscut la nivel internațional, veți vedea că reprezintă o soluție foarte bună care oferă destul de multe opțiuni utile.

Te-ar mai putea interesa