Beko CFB6433X, hotă tradițională pe inox

Hota tradițională Beko CFB6433X este un model care poate v-ar interesa datorită raportului performanță/preț foarte bun. Spre deosebire de cele incorporabile și decorative (Heinner HDCH-6060RGBK), acesta se instalează mai ușor, dar numai dacă aveți deja corpul suspendat. Un alt motiv pentru care probabil v-ar interesa, ar fi acela că este și accesibilă. Nu sunt multe hote în acest preț cu astfel de performanțe, dar și designul său este foarte important pentru că trebuie să se asorteze cu plita sau aragazul care vine sub aceasta.

Este populară datorită prețului și specificațiilor decente, însă veți găsi și soluții mai elegante de la acest brand dacă țineți la felul cum arată bucătăria. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă o putere de absorbție de 380 mc/h este de ajuns pentru bucătăria voastră, atunci nu ar trebui să stați pe gânduri. Cu alte cuvinte, camera nu este foarte mare și există o formulă de calcul pentru a vă asigura că aceasta va fi satisfăcătoare (volumul camerei*12).

Cele mai multe hote vin cu un singur motor, dar mai sunt și hote cu două (cum e și cea de sus). Numărul de motoare este irelevant, important este să fie eficientă și să aibă randament. Seamănă cu hotele mai vechi, doar că are filtre metalice care se pot întreține ușor, fiind lavabile (nu din pâslă).

Panoul de control este cel clasic adică nu este nimic ieșit din comun, aveți butonul de pornire, cel pentru iluminare și treptele de putere (sunt trei).

Un minus care l-am identificat este prezența becurilor halogen și lipsa celor LED. Cu cele LED plita ar fi fost mai bine iluminată, plus că este și o mică diferență de consum.

Concluzie

O puteți monta chiar și într-o bucătărie mai modernă deoarece se asortează foarte bine cu restul aparatelor, chiar dacă sunt de la alți producători. Beko CFB6433X reprezintă o soluție mai de buget și poate înlocui fără probleme o hotă veche deoarece se descurcă mult mai bine, iar burlanul necesar pentru aceasta este de 120 mm, deci nu trebuie să faceți mari modificări.

Te-ar mai putea interesa