Beko BHCB66641BBHS, hotă decorativă cu panou sticlă negru

Hotele decorative sunt cele mai elegante modele de pe piață, însă pot fi clasice, moderne sau rustice. Cea de jos aș zice că este una clasică spre modern datorită acelui panou frontal din sticlă neagră. Este vorba de Beko BHCB66641BBHS care a apărut recent pe piață și care ar putea fi următoarea voastră opțiune. Luând în calcul puterea de absorbție (700 mc/h), e clar că se adresează oricui, adică se va descurca bine atât în bucătăriei mai spațioase, cât și în cele mai puțin spațioase.

Acesta iasă mai bine în evidență decât cele incorporabile deoarece nu mai este necesar acel corp suspendat, însă unii maschează burlanul cu ajutorul mobilierului (dacă burlanul iasă pe lateral și nu prin spate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

O putere atât de mare va fi de folos indiferent de mărimea încăperii, plus că dacă nu o veți folosi în treapta superioară, nivelul de zgomot va fi destul de redus (comparativ cu o hotă nu foarte performantă care trebuie folosită în treapta a 3-a).

Mai toate hotele cu control touch au un panou elegant care să ascundă meniul. Astfel că vedem doar pictogramele și funcțiile pot fi accesate prin simple atingeri. Poate că unii dintre voi v-ar plăcea mai degrabă butoanele push-pull deoarece sunt mai evidente și nu poți apăsa accidental alt buton. Ideea e că vă puteți obișnui rapid cu noua tehnologie care a ajuns de ceva timp pe aceste aparate.

Aveți acces ușor la filtrele sale care pot fi văzute din imagine și sunt metalice. Nu prea are importante din ce sunt realizate (aluminiu sau inox), important este că aveți un indicator care vă informează în legătură cu faptul că trebuie să curățați filtrele (are filtre lavabile dacă vreți doar să evacuați aerul și de carbon în caz că nu puteți pune burlan).

Concluzie

Beko BHCB66641BBHS are o formă de tip T-Shape, adică un T întors și cred că în anii care vor urma, acest tip de hotă va fi foarte populară. După cum menționam mai sus, depinde și de spațiul care îl aveți și cum doriți să evacuați mirosul. La polul opus avem pe cele care se incorporează complet, cum este modelul Turbionaire TLN50B.

Te-ar mai putea interesa