Beko BHCB61632XH, hotă elegantă cu soft touch

Hotele decorative sunt cele mai elegante soluții oferite de producători, iar acestea pot fi de mai multe feluri. Modelul de jos Beko BHCB61632XH este unul de tip turn și se poate observa ușor după formă. Poate părea ceva mai mare decât cea clasică, însă are aceeași lățime ca și restul – 60 cm. Se instalează diferit, adică nu mai este necesar un corp de mobilier, ci se pune direct pe perete și este bine să aveți o priză (chiar unde vine pusă) și ieșirea să fie pe același perete (pentru ca burlanul să nu fie aparent).

Nu costă mult dacă o compară cu variantele oferite de brandurile de top și nu mă refer doar la specificații, ci și la dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Din câte am observat, hotele decorative au și performanțe mai ridicate dar pot fi și câteva excepții. În cazul de față vorbim de o performanță maximă de 599 mc/h, adică este perfectă pentru orice bucătărie. Totuși, ar fi bine să și calculați capacitatea necesară dacă credeți că bucătăria voastră e prea mare (poate aveți un spațiu deschis – Open Space). Capacitatea necesară se calculează destul de ușor: volumul camerei*12 (coeficient).

Are dotări plăcute: două lămpi cu tehnologie LED în partea din spate (luminează destul de bine plita și în jurul ei), control soft touch (parcă mai plăcut este cel butoane fizice), două filtre de carbon, filtre metalice lavabile (se demontează și se spală destul de ușor).

Deci aveți câteva motive în plus să o alegeți și arată foarte bine alături de o plită pe gaz (tot pe inox), dar nu vă oprește nimeni să optați pentru una electrică (Beko HII74700UF) dacă nu vreți să mai folosiți gaz pentru gătit.

Burlanul de evacuare poate fi chiar mai mic, adică în loc de 150 cm, se poate pune și de 120 mm, iar în pachet este inclus un adaptor în acest sens.

Concluzie

Beko BHCB61632XH a fost concepută pentru a impresiona și nici nu prea ai ce să-i reproșezi, în special că o vedem la un preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa