Beko BDIS38020Q, mașină de spălat vase cu clasa E

Mașinile de spălat sunt tot mai interesante cu fiecare generație, adică oferă tot mai multe caracteristici noi, o eficiență energetică mai bună și un design mai atrăgător (dacă vorbim e cele independente). Beko BDIS38020Q este un model ceva mai compact decât restul deoarece are un design Slim – lățime de 45 cm. Dacă spațiul nu vă permite să montați un aparat mai mare, atunci puteți alege cu încredere și un astfel de model pentru că oferă o capacitate satisfăcătoare – 10 seturi.

Acesta poate fi văzut în imaginea de jos care este una de prezentare și nu are un design exterior deoarece vorbim de o soluție complet incorporabilă, deci este necesar un mobilier pentru instalare și în apropiere să aveți utilitățile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărată?

În general, aparatele noi cu eficiență energetică superioară au prețuri destul de piperate, însă observ că încep să scadă. Un exemplu este modelul acesta care are clasa E și un preț rezonabil, dar nici dotările nu lipsesc: Auto Dose (dozare automată cu detergent pentru a-l economisi), motor ProSmartInverter (cel mai eficient și fiabil), AutoGlassShield (pentru pahare și alte articole din sticlă).

Dacă vă doriți un model cu dotări superioare atunci recomand BDIS38040A (de la același producător). Acestă alternativă are SelfDry (la final pătrunde un flux de aer natural, la alți producători are o denumire diferită – AEG FEE73517PM are Air Dry), Hygiene Intense (pentru îndepărtarea bacteriilor și virusurilor), sertar tacâmuri (în loc acelui coș mic). Mai sunt și altele (iluminare la deschidere ușii, spot LED etc) doar că producătorul a dorit să le evidențieze mai bine pe acestea.

Consumul de energie scăzut este un aspect tot mai important iar la acest model se poate observa că la 100 de spălări este de numai 76 kWh. Cam atât veți și spăla pe an că doar este un aparat foarte încăpător și puteți spăla o dată la 2/3 zile.

Concluzie

Beko BDIS38020Q este o soluție puțin mai deosebită și se vede după cum arată și câte oferă, doar că nu este și Smart, adică nu poate fi controlată sau monitorizată de la distanță prin acea aplicație mobilă. Sistemul de uscare cu ușă deschisă este tot mai popular chiar dacă unii ar prefera unul cu condensare, deoarece nu folosește energie suplimentară.

Te-ar mai putea interesa