Beko BDIS38040A, păreri mașină de spălat cu clasa C

Beko BDIS38040A este un electrocasnic incorporabil de tipul mașină de spălat vase. De la început trebuie să scriu că acest model are dimensiuni compacte (adică e slim), adâncimea acestuia fiind de 45 centimetri. Datorită faptului că aparatul are capacitate de 10 seturi acest model este perfect pentru o familie de 2-4 septembrie.

Electrocasnicul e unul complet incorporabil (după cum se poate vedea din imagine), iar acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poza de alături se poate vedea că panoul de comandă e unul poziționat pe muchia ușii. Acest lucru e unul caracteristic modelelor incorporabile.

100422 0714 BekoBDIS3801

Păreri pro și contra

Mașina Beko BDIS38040A e una cu capacitate de spălare medie, iar consumul energetic este unul clasa C. Este vorba despre un consum de 59 kWh la 100 de spălări. Iar, consumul de apă per ciclu e de 8,9 litri.
La consumul redus de resurse contribuie tehnologii precum SelfDry, motorul Inverter (numit ProSmart) și Auto Dose. În rândurile care urmează am să descriu aceste tehnologii precum și utilitatea lor.
SelfDry este o tehnologie care presupune că la sfârșitul spălării se întredeschide ușa pentru a lăsa să pătrundă aerul natural așa încât uscarea să se realizeze în mod natural și cu un consum cât mai mic de curent.
Motorul tip inverter este o inovație care o întâlnim la tot mai multe electrocasnice (de la mașini de spălat, frigorifice și până la aspiratoare premium) și ajută la economisirea de curent, nivel de zgomot redus și o durabilitate bună.
Auto Dose este o tehnologie care presupune că aparatul este econom când vine vorba despre consum de detergent. Se precizează o economisire cu până la 28 procente a detergentului.
În cazul în care vă doriți un program scurt atunci îl puteți folosi pe cel rapid de 30 minute. Acesta se adresează vaselor puțin murdare.

Singurul dezavantaj ar fi faptul că acest mode nu are facilități smart, adică de a fi controlat de pe un telefon mobil.

Ca o concluzie, trebuie să scriu despre acest model că e unul perfect pentru o familie medie care vrea să aibă vase perfect curate cu un minim efort.
Dacă aveți un buget mai redus atunci aș recomanda modelul BDIS38020Q care e similar ca aspect, doar că are mai puține facilități.

Te-ar mai putea interesa