Beko B5T68243, de ce ai alege acest uscător cu pompă

Cei de la Beko au scos pe piață electrocasnicele din materiale reciclate precum e modelul Beko B5T68243. Un astfel de model s-ar potrivi perfect alături de o mașină de spălat precum B3WFU7843WB deoarece are o capacitate identică de 8kg și e tot reciclată.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model premium de la un producător de top. Din imaginea de alături se poate vedea că arată similar cu modelul Beko B5T68247, având un consum identic de 177 kWh pe an. Diferența dintre aceste două aparate poate fi văzută din această comparație.

Păreri pro și contra

Modelul Beko B5T68243 e unul echipat cu pompă de căldură, lucru care presupune faptul că face o economie foarte mare de curent (undeva la jumătate). Pentru economisire de resurse mai are OptiSense, adică aparatul evaluează umiditatea hainelor și se oprește atunci când e atinsă umiditatea dorită.
Aparatul are mai multe atuuri, iar printre acestea cele mai importante sunt cele de alături:

  • Eficiența energetică superioară întrucât aparatul are clasa A3+.
  • Are caracteristica IronFinish, adică hainele vor fi gata de purtat.
  • E un aparat prietenos cu mediul înconjurător prin faptul că are un consum mic de curent și că e realizat din materiale reciclate.
  • Motorul e unul avansat tip inverter și e numit ProSmart.
  • Are program cu abur pentru hainele care trebuie reîmprospătate. Acesta poartă numele de Refresh.

 Din păcate nu e un aparat care să poată fi controlat de pe un telefon, adică nu are conectivitate smart. Acesta ar fi singurul dezavantaj (punct contra) al acestui model.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora care vor un aparat care să arate bine și să se comporte bine atunci când trebuie să usuce o cantitate mare de rufe.

Te-ar mai putea interesa