Beko B3WFU7843WB, mașină de spălat rufe cu Recycled Tub

Tot mai multe mașini de spălat vin cu eticheta Recycled Tub, adică cuva este realizată din PET-uri. Beko B3WFU7843WB este un model care impresionează deoarece are dotări numeroase pe lângă specificațiile foarte bune. Din imaginea de jos se poate observa că nu este un model chiar mic și nici nu putea fi pentru că se poate încărca până la 8 kg de rufe. Față de Arctic, Beko oferă mașini ceva mai bine dotate și se poate observa o listă mult mai mare de tehnologii avansate.

Cotă mai mult decât altele pentru că are Home Whiz, aceasta este o caracteristică Smart tot mai des întâlnită la noile aparatele electrocasnice și care poate va fi prezentă și pe modelele accesibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă nu vă interesează un model care se integrează sau unul foarte compact (cum este AEG L6SE27C), atunci nu veți da greș cu cel de sus. Este ideal pentru o familie cu până la 5 membrii pentru că se pot încărca până la 8 kg de rufe. Fiecare program funcționează după alți parametrii, astfel că poate varia temperatura, cantitatea și centrifugarea. Bineînțeles, pot există și etape suplimentare pentru un tratament puțin mai diferit.

Clasa energetică C reflectă aparatului, iar acum vedem noile etichetări care sunt mult mai stricte. Astfel că cea mai bună clasă este A și sunt foarte puține modele care se pot lăuda cu ea, pe viitor s-ar putea să vedem mai multe modele cu A și B. Lăsând la o partea programele sale (sunt 15), observăm și un număr mare de funcții, multe fiind speciale (AddXtra), adică nu le vedem pe orice mașină.

Tehnologiile sunt și motive pentru care merită ales: OptiSense, Silent Tech, SteamCure (mai puține cute datorită aburului), motor ProSmart Inverter (consum mic și silențios), Aquawave, Aquafusion și Hygiene+ cu SteamCure.

Concluzie

Beko B3WFU7843WB impresionează prin funcționalitate, dar și performanțe excelente. Acest brand tinde spre unul de top datorită soluțiilor pe care le oferă și HomeWhiz este perfect pentru cei care vor ceva mai mult de la un aparat. Puteți descărca și alte aparate pentru a vă oferi rezultate diferite pentru anumite articole.

Te-ar mai putea interesa