Beko B5T68247, 4 motive pt acest uscător cu condensare

Beko B5T68247 e un uscător modern pentru acele persoane care vor un aparat economic și care să poată usca o cantitate mare de rufe.
De la început trebuie să menționez că e un aparat prietenos cu mediul înconjurător întrucât are multiple tehnologii utile și e fabricat din materiale reciclate.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine de la un producător de top.

Avantaje și dezavantaje

În rândurile de alături am să mă axez pe cele mai importante 4 motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un uscător precum Beko B5T68247:
1. Are o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre vechea clasa A+++ cu un consum energetic anual de 177 kWh.
2. Are program rapid. Acest lucru poartă numele de RapiDry și presupune posibilitatea uscării a 5kg în o oră. (Aparatul are capacitate de 8kg.)
3. Vine cu tehnologie care detectează starea în care se află rufele așa încât să se economisească resurse. Mai exact e vorba despre Optisense care oprește procesul atunci când e atins nivelul de uscare dorit.
4. Are programe de igienizare. Acestea sunt Hygienic Refresh și Hygienic Drying.

Din păcate acest model nu e unul smart în sensul că nu poate fi verificat de pe un telefon mobil, dar poate că nici nu aveți nevoie de această facilitate.

Acest model e pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să nu consume multe resurse. Consumul redus de resurse e posibil datorită faptului că are clasa A3+ de eficiență energetică și tehnologie OptiSense.
Despre producătorul Beko trebuie scris că e unul turc de care aparține Arctic. Spre deosebire de Arctic acesta vinde produsele la nivel european întrucât sunt considerate premium.

Te-ar mai putea interesa