Beko B3WFU782CWB, 4 motive pentru acest model cu AddXtra

Beko B3WFU782CWB e un model de generație nouă care se remarcă prin mai multe lucruri care ne ajută să plătim mai puțin la curent.
În acest fel ne vom recupera în timp scurt banii dați pe aparat.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat smart realizat din materiale reciclabile așa încât să fie cât mai prietenos cu mediul.

Păreri pro și contra

Modelul Beko B3WFU782CWB e unul pentru acele persoane care vor un aparat pentru a spăla eficient hainele unei familii de 3-4 persoane.
Vine cu mai multe avantaje, iar cele mai importante sunt cele de alături:
Are facilitatea Optisense care presupune detectare cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta. Aceasta e o facilitate întâlnită la toate mașinile Beko din clasa premium.
Pentru economisirea detergentului are Aquafusion. Pe an se pot economisi undeva la 5 kilograme detergent.
E realizat din materiale de calitate precum rezistență „durable heater” și motor inverter ProSmart.
Consumul energetic e unul mic fiind vorba despre clasa C cu un consum de 62 kWh la 100 spălări. E important să alegeți aparate cu eficiență energetică cât mai mare întrucât în felul acesta o să plătiți mai puțin la curent.

Are HomeWiz, adică acea facilitate care presupune posibilitatea controlului de pe un telefon mobil, dar nu cred că o să vă ajute prea mult această facilitate.

Din păcate nu are uscător incorporat, iar din această cauză recomand să alegeți un uscător dedicat precum modelul Beko B5T68243.

Aparatul acesta e pentru o familie care e formată din maxim 4 persoane, iar dacă vreți ceva pentru o familie mai mare atunci recomand modelul Beko B3WFR79425WB.
Despre producătorul Beko trebuie să scriu că e unul turc, iar aparatura sa e una premium. Acesta e deținut de cei care au în portofoliu și pe Arctic.

Te-ar mai putea interesa