Beko B3WFR79425WB, 5 motive pt acest model cu HomeWiz

Beko B3WFR79425WB e o mașină de spălat rufe modernă pentru o familie formată din 4-6 membri. Față de alte modele acesta se evidențiază prin faptul că e prietenos cu mediul înconjurător, adică e realizat din materiale reciclabile și consumă puține resurse.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și constructiv.

Motive pro și contra

Există mai multe motive pentru achiziția acestui model Beko B3WFR79425WB, iar cele mai importante 5 ar fi următoarele:
1. Are o eficiență energetică superioară întrucât are clasa B cu un consum de 57 kWh la 100 spălări.
2. Vine cu multiple facilități care economisesc resurse. Mai exact are OptiSense care presupune ajustarea resurselor în funcție de cantitate și Aquafusion pentru reducerea cantității de detergent folosit.
3. Durabilitatea aparatului e una la superlativ întrucât are componente de calitate. O astfel de componentă ar fi rezistența „durable heater” care are o durată de viață de până la 100 ori mai mare.
4. Motorul e unul ProSmart Inverter, adică de generație nouă, acest lucru însemnând că e redus consumul de curent. Alte avantaje ale unui astfel de motor ar fi durabilitatea și nivelul de zgomot scăzut.
5. Întreținerea e una ușoară deoarece sertarul e unul de tip AutoClean, adică va fi mereu curat.

Un lucru neutru e faptul că aparatul are HomeWiz, adică funcționalitatea acestuia poate fi controlată prin intermediul unui telefon cu aplicația necesară instalată.

Are și un dezavantaj, adică faptul că nu are funcție de uscare. O opțiune bună ar fi să alegeți un model cu uscător, iar recomandările mele sunt modelele B5T68243 sau B5T68247 de la Beko.

De final trebuie să recomand acest model celora care vor un aparat premium de la un producător cu reputație. (Beko și Arctic fiind doi producători înfrățiți poate că vom vedea modele din materiale reciclate și la Arctic.)

Te-ar mai putea interesa