Asus X515EA, laptop office cu i3-1115G4

Asus X515EA e un laptop modern pentru sarcini office, iar în acest sens e echipat cu procesor i3-1115G4 cu două nuclee. E un laptop atât de puternic încât scoate 6525 puncte la benchmark.
Acest dispozitiv poate fi utilizat la sarcini precum vizionat filme, ascultat muzică navigat pe net și editat documente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Aspectiv se prezintă bine și poți vedea din imaginea de alături că e vorba despre un model gri cu tastatură numerică în partea dreaptă.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel e laptop, cele mai importante fiind următoarele:

  • E disponibil în mai multe variațiuni așa încât să fie pe gustul fiecăruia. Prin variațiuni mă refer la faptul că e disponibil pe mai multe culori și cu diverse configurări (ecran HD/Full HD, Free Dos/Windows 10 etc).
  • E compatibil cu Windows 11 deoarece are suport TPM. Ar trebui să adaug și faptul că e disponibil model cu cititor de amprentă.
  • Stă foarte bine pe partea de porturi deoarece are două USB, HDMI, card reader, wireless ac și bluetooth.
  • Portabilitatea e una mai mult decât decentă cu o greutate de 1,8kg și o baterie cu două celule care poate să țină și 3-4 ore.

Pentru variantele care nu vine cu Windows recomand să instalați Windows 10 Home. Încă nu recomand să instalați Windows 11 deoarece mai mult ca sigur ă nu e stabil.

Laptopul Asus X515EA care face parte din seria Vivobook X515 e pentru cele persoane care vor ceva fiabil, cu portabilitate bună și care să țină vreo 10 ani.
După cum se poate vedea de pe urma detaliilor tehnice acest model nu e unul de gaming sau multimedia, iar dacă vreți așa ceva atunci trebuie să vă orientați înspre un model Rog sau Tuf.

Te-ar mai putea interesa