Ariston Prios 25, 4 motive pt care să cumperi acest AC

Ariston Prios 25 e un aparat de aer condiționat avansat disponibil în 3 variațiuni în funcție de capacitate. Acestea sunt Prios 25 (9000 btu), Prios 35 (12.000 btu) și Prios 50 (18.000 btu).
Modelul acesta e unul clasic cu întrebuințare ușoară întrucât are doar dotări de care avem nevoie.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu o multitudine de dotări de generație nouă.
Din poza de alături se poate vedea că unitatea internă are un design minim cu display ascuns.

Păreri pro și contra

Ariston Prios vine în trei variațiuni și ar trebui să alegeți varianta potrivită în funcție de dimensiunea încăperii unde doriți să-l amplasați. Astfel, pentru încăperi până în 25mp alegeți Prios 25, pentru încăperi de maxim 35 mp alegeți Prios 35 și pentru ~50 mp alegeți Prios 50.

Sunt patru motive importante pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model, acestea fiind următoarele:

  • Are funcție Follow Me care presupune că se poate controla temperatura în timp real prin faptul că telecomanda are senzor care detectează temperatura la nivelul utilizatorului.
  • Întreținerea e una ușoară prin prezența unei funcții dedicate care inversează sensul de rotație a ventilatorului.
  • Eficiența energetică e una superioară întrucât în cazul modelului 25 avem parte de un consum anual de 156 kWh la răcire.
  • Filtrarea e una avansată, aparatul fiind echipat cu filtru de platină pentru îndepărtarea bacteriilor și altor alergeni.

Din păcate nu vine cu wi-fi, motiv pentru care nu e un aparat smart. În acest fel nu puteți controla aparatul de pe un telefon.

De final trebuie să recomand gama Ariston Prios celora care vor un aparat eficient energetic care să facă o climă plăcută în orice anotimp (are funcție răcire cât și încălzire).
Despre producătorul Ariston trebuie să scriu că e unul din Italia, fiind cunoscut pentru aparatura electrocasnic și de climatizare foarte bună.

Te-ar mai putea interesa