Ariston PRIOS 50, aparat de aer condiționat cu display ascuns

Aparatul de aer condiționat Ariston PRIOS 50 este cel mai performant model din serie și este perfect pentru suprafețe mari (mansarda unei case). Spun asta pentru că are o capacitate de climatizare mare – 18000 BTU, dar sunt și variante mici. Majoritatea aparatelor oferă funcție de încălzire pentru ca voi să le puteți folosi tot anul, doar cele portabile au mai puține funcții de climatizare. Eu vă recomand aparatele clasice deoarece sunt mai eficiente, nu sunt zgomotoase și oferă o funcționalitate mai bună. Trebuie să alegeți o firmă autorizată pentru montaj și mă gândesc că vă doriți să beneficiați de garanție.

Aparatul arată bine indiferent unde l-ați monta, între trebuie să țineți cont că veste și o unitate externă care se montează pe partea cealaltă a peretelui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puterea poate fi ajustată prin intermediul telecomenzii, dar și anumite funcții pot fi setate pentru a obține ambientul perfect. Aveți nevoie de un astfel de model dacă vorbim de o suprafață mare și distanța de control este importantă, de aceea are și funcția Follow Me. Prin intermediul telecomenzii se transmit date către aparat pentru ca voi să obțineți temperatura dorită unde vă aflați. O altă funcție interesantă este cea Memory prin intermediul căreia se pot memora setările făcute (temperatură și viteza ventilatorului).

Funcțiile de climatizare sunt aceleași, iar cea de încălzire este foarte importantă pentru sezonul rece. Poate fi pornit când veniți acasă sau când vă treziți de dimineață. Încălzește/răcește rapid aerul și chiar nu aveți ce să-i reproșați. Face treaba bună pentru acest buget!

Concluzie

Ariston PRIOS 50 este unul dintre cele mai apreciate aparate cu o astfel de capacitate. Nu trebuie să alegeți două modele de 9000 BTU (poate chiar portabil, cum e Heinner HPAC-09WH) și nici nu trebuie să plătiți două servicii de montaj, ci doar unul singur. Are un consum destul de mic și se poate vedea după clasa de eficiență energetică – A++. Este echipat cu un filtru foarte bun care rezistă în timp pentru că vorbim de materiale de calitate (platină). Arată bine și chiar dacă este complet alb, are un design modern cu display ascuns.

Te-ar mai putea interesa