Ariston Prios 35, aparat de AC pentru 25 mp

Aparatul de aer condiționat Ariston Prios 35 poate fi folosit pentru suprafețe destul de mari dar care să nu depășească 25 mp. Arată destul de bine pentru a fi amplasat în sufragerie și e însoțit de unitatea exterioară care nu cred că vă interesează cum arată. Sunt destul de multe branduri populare care oferă astfel de soluții, iar cel de jos chiar e pe placul meu pentru că oferă un filtru ceva mai special – mirosuri neplăcute (deodorizant) și antibacterian. Bineînțeles, ca multe alte filtre și acesta reține particulele de praf, iar filtrul trebuie curățat din când în când.

Din poza de jos se vede acel ecranul LED alb care e ascuns și e tot mai la modă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cam toate modelele standard pot fi folosite pentru a încălzi locuința pe perioada sezonului rece, doar că acel consum de energie e ceva mai mare și foarte puține modele au A++ la încălzire.

În general, aparatele foarte eficiente sunt mai scumpe dar veți recupera banii pe parcurs deoarece facturile vor fi mai mici la energie. Compresorul Inverter e o dotare standard pe noile aparate și menține consumul constant indiferent de funcția aleasă. La aparatele convenționale, consumul fluctua și era mult mai mare la începutul funcției.

Funcții speciale diferă de la un brand la altul și cu fiecare generație vedem tot mai multe, iar unele sunt chiar automate. Trebuie apreciată funcția Follow Me dar și cea care memorează setările în caz că rămâneți fără curent pentru scurt timp.

Păreri pro și contra

Pe lângă funcțiile de climatizare clasice, acest aparat are și funcții mai speciale care vă pot îmbunătăți experiența. Discutăm de un aparat eficient care poate fi amplasat în orice cameră, însă trebuie pus doar pe peretele exterior. Sunt destul de multe avantaje oferite de acest tip de aparat și nu cred că merită să alegeți unul portabil. Aerul oferit de acest aparat e mai curat .

Ariston Prios 35 rămâne o alegere de luat în calcul chiar dacă nu are kitul de instalare inclus, iar când alegeți serviciul de instalare e bine să țineți cont că nu are acel kit (nu costă foarte mult).

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Ariston Prios 35, aparat de AC pentru 25 mp”

  1. Bună…ma interesează dacă acest model de aer conditionat ariston funcția..sleep..pt ca nu o găsesc pe telecomanda..mulțumesc!!!

Comentariile sunt închise.