Arctic ARSGN64125S, plită neagră cu sticlă securizată

Plita pe gaz Arctic ARSGN64125S arată foarte bine datorită suprafeței din sticlă neagră care e una securizată. Fiecare arzător are propriul grătar, astfel suprafața lucioasă e mai bine evidențiată. Chiar îmi place cum arată și aș opta pentru un cuptor cu panou frontal negru lucios, nu cred că unul pe inox s-ar asorta cu această plită. Dacă ar fi să vă fac o recomandare, optați pentru cuptoarele butoane retractabile deoarece sunt la modă și design e simplificat (pictogramele sunt pe marginea butoanelor). Dacă vă place designul plitelor electrice, dar vreți să rămâneți pe gaz datorită costului și randamentului mai mare, există multe plite ca cea de jos.

Aparatele acestui brand sunt destul de competitive,deci merită să luați în calcul varianta de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că aceste modele au grătare diferite care iasă foarte bine în evidență. Majoritatea plitelor pe gaz cu sticlă sunt pe negru, dar pot fi variante și pe alb. Alături de această plită puteți alege o hotă neagră sau chiar pe inox dacă cuptorul e în același stil. Mie îmi plac mai multe aparatele cu design modern decât cele cu design rustic, însă depinde și de mobilierul ales.

Păreri pro și contra

Arzătoarele se aprind folosindu-vă de o singură mână și e posibil aceasta datorită aprinderii electrice integrate. Grătarele se demontează ușor pentru a curăța pe lângă ele. Prețul unei astfel de plite e puțin mai mare decât cel al unei plite fără sticlă, dar nu vă oprește nimeni să nu o alegeți chiar pe aceasta. Dotările sunt aceleași indiferent de ce model discută, doar unele pot avea arzător cu două inele de ardere – Wok. Cele patru arzătoare sunt destul de depărtate, pentru a putea pune vase mai mari.

Arctic ARSGN64125S merită ales pentru că e mai accesibil decât variantele oferite de alte branduri. Din cele mai multe puncte de vedere e ca și oricare altă plită. Chiar dacă are panou de control pe lateral, lățimea plitei nu depășește 59 cm. Hota și plite le puteți instala după posibilități, pe când cuptorul poate fi pus într-un corp separat sau chiar mai la distanță.

Te-ar mai putea interesa