AEG RCB646E3MB, combină culoare inox negru

Brandul german AEG a lansat combina AEG RCB646E3MB care vine pe o culoare unică numită inox negru. Are o capacitate ceva mai mare de 461 litri, dar consumul de curent nu e mare deoarece e vorba despre clasa E. Este noua clasă de eficiență energetică corespunzătoare unui consum anual de 287 kWh.

Combina vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium care e asociat cu Electrolux. Din imaginea de mai jos se poate vedea culoarea, iar dacă vreți ceva pe gri (inox) atunci vă recomand modelul RCB646E3MX.

Păreri pro și contra

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul AEG RCB646E3MB, iar cele mai importante ar fi următoarele:
1. Are TwinTech No Frost. Adică are un sistem de răcire care face ca dezghețarea să fie una automată, acesta fiind numit No Frost. TwinTech presupune un sistem de răcire separat pentru fiecare compartiment.
2. Venind cu Multiflow înseamnă că temperatura e stabilă deoarece aerul rece e distribuit pe mai multe canale.
3. Consumul energetic e unul ok, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 287 kWh pe an.
4. Aspectul exterior e unul plăcut și minim în același timp. Discutăm despre un inox închis cu finisaj anti-amprentă. La exterior are ecran touch pentru controlul diverselor valori.

Fiind un aparat de 461 litri (volum net) are și niște dimensiuni ceva mai mari de 70x71x192 lxaxî cm.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele care vor un aparat încăpător, ușor de întreținut, aspectiv și care să nu consume mult curent.
În cazul în care doriți ceva mai încăpător atunci recomand acest model Bosch care are puțin peste 500 litri.
Referitor la AEG trebuie să adaug că e un producător cu tradiție, fiind înființat în 1883 și cumpărat de Electrolux în 1994.

Te-ar mai putea interesa