Bosch KGN56XIDP, model clasa D de 508 litri

Bosch KGN56XIDP e o combină clasa D cu o capacitate de 508 litri pentru o familie mai numeroasă interesată în a ține la rece o cantitate mare de alimente. De la început trebuie să scriu că e un model premium cu No Frost și Multi Air Flow.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are integrată multă tehnologie utilă.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design minimal și că pe ușa compartimentului frigider e un panou de comandă. Mânerele sunt unele aparente, iar ușile sunt reversibile.
Bosch KGN56XIDP

Păreri pro și contra

Modelul de față, adică Bosch KGN56XIDP e unul cu o compartimentare foarte bine realizată așa încât alimentele să poată fi poziționate organizat. Partea de congelator are două compartimente cu capacitate de îngheț de 14 kg la 24 ore, iar frigiderul are 4 rafturi și tot atâtea pe ușă.

Printre motivele pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model ar fi:
1. Eficiența energetică foarte bună deoarece are clasa D cu un consum anual de 210 kWh. Trebuie ținut cont de capacitatea foarte mare de 508 litri.
2. Sistemele de răcire sunt unele foarte avansate deoarece discutăm despre No Frost și Multi Air Flow. Primul lucru presupune că răcirea se realizează fără a produce gheață așa încât dezghețarea să se realizeze automat. Al doilea lucru presupune că aparatul distribuie aerul rece pe mai multe căi așa încât toate alimentele să fie răcite uniform.
3. Are două circuite de răcire separate pentru economisire energie și ca mirosurile să nu se amestece.

Singurul dezavantaj ar fi că are niște dimensiuni ceva mai mari de 193x80x70 îxaxl cm. Și greutatea e una pe măsură de 90kg.
Dacă acest model vi se pare cam mic atunci vă recomand să vă orientați înspre un side by side precum acest Samsung.

Te-ar mai putea interesa